Pekný deň, prosím, kontrolujete si cez aplikáciu doplatky za lieky, či súhlasia s tým, čo je v aplikácii ? Lebo ja mám pocit posledný polrok, že stále v lekárni niečo doplácam, ale potom to nemám ani v aplikácii uvedené a ani mi to neukáže, že na preplatenie.... teraz by mal byť koniec štvrťroka a stále tam nemám nič.... mám taký pocit, že okrem preplatenia zubára (čo sa mi zdá, že Union prepláca oveľa skôr) sa nám teraz poisťovňa ani nejako nevyplatí. Akú máte skúsenosť ? Ďakujem
@ivicka0502 ja som v podstate neprešla z Apolo poisťovne do Dôvery, potom som tam automaticky k sebe brala deti. Bola celkom výhoda, keď nám preplácali úplne pri prvom doplatky za mlieko... to bolo super, tuším to polroka, alebo 8mesiacov... mali sme aj nejaké vakcíny z toho, čo preplatili, ale inak teraz od roka detí, tak sme nechodili k dr veľmi, posledný rok, čo chodia obaja do škôlky, tak každý mesiac niečo máme predpísané, čí od kožnej, či pediatra, ale nejako sa tam tie doplatky strácajú.... nesledujem to tiež špeciálne, ale napríklad som si všimla, že niečo mi ukáže hneď na druhý deň, že sme vyberali z lekárne a potom sa to tam neobjaví, ani po polroku... Manžel má Union a viem, že väčšina vecí, čo mu preplatia, tak má ooooveľa skôr na účte...
Ja si to špeciálne nesledujem ale keď tam mám niečo na preplatenie tak si to dám preplatiť. Syn je astmatik a jemu doplácajú pri inhalátore. inak moc nepreplácajú. Na zuby je aj za mňa omnoho lepšia union. V dôvere je to o ničom. Ja som si ju dala hlavne kôli liečeniam detí, teraz už však liečenia neabsolvujeme tak momentálne nič moc výhody. Ešte aj doplatok za okuliare čo som si chcela dať bol len do 30 dní čo som prešvihla...