Dobrý deň.
Mne a manželovi vyšiel pozitívny antigénový test- domáci. Zajtra máme ísť na pcr. Avšak z práce mu písali, že kým nemá výsledok pcr, má ísť do práce. Je to normálny postup? V mojej robote problém nie je, ostávam doma. Príde mi to nezmysel, aby šiel do práce a nakazil ďalších. 🤬
A kedy zacina karantena? Od antigenu ci pcr?
mal ist na antigen do MOM a hned by sa mu ratala 5dnova karantena .... teraz sa mu bude ratat od PCR
Ale ono záleží aj od toho ci je očkovaný....
Lebo ak je očkovaný a nemá priznaky tak karantena by nemala byť
Do prace zavola, ze je chory. To, ze ma covid ich pre mna za mna moze zaujimat od PCR testu. Ale momentalne je CHORY.
@klarissa25 ked je pozitivny tak ma ist do karanteny ockovany aj neockovany
@lienocka128 ďakujem za info..
Lebo človek už je zmagoreny
@lienocka128 očkovany pozitívny môže ísť normálne do roboty..... manžel prišiel cez víkend domov z týždňovky..... pondelok volal lekárke.....že mal ostať v robote,je 3x ockovany,žiadna karanténe 🤦🤦🤦, našťastie v práci majú rozum a pozitívnych hnali domov,príznaky hrdlo,nadcha
@klarissa25 To je somarina. Ked je pozitivny,je uplne jedno,aky ma status,ma karantenu.
@tamichloe ja som 3xockovana manzel je pozitívny a ja musim byt v karantene lebo mam priznaky(bolela ma vcera hlava)....info z ruvz
Ďakujem Vám za odpovede. Konečne to vyriešil v práci... . Predsa má aj starších kolegov pred dôchodkom, je nezmysel aby šiel roznášať chorobu ďalej.... .
@lienocka128 manžel je v karanténe, izolovaný.... našťastie máme aj vlastné uváženia.....a neohrozujeme ostatných.....ja píšem len to ,akú info dostal od obvodnej
@tamichloe blbosť, POZITÍVNY stále ostáva doma,aj keď je očkovaný 100x
Toto tu už začína byť debilizmus. Jeden doktor povie jedno a druhý úplne niečo iné a tretí je nervózny z toho že zas pozitívny mu vola. Už sa ani nečudujem že ľudia na to kašľu a idú do roboty. Len včera u nás 7 pozitívnych a jednu kolegyňu s teplotou test nezachytil tak si robila ďalej🤦
Sú profesie, kde pozitívni bez príznakov chodia do práce. Je to aj v usmerneniach.