Dobrý deň prajem chcem sa po informovať o Tom či aj keď sa nariaďuje ne osvedčenie sa v skúšobnej dobe sa môže použiť dohoda o víne a treste ďakujem za každú odpoveď
@matullienka .....tu je minula téma autorky.Mozno ti to bude jasnejšie
https://www.modrykonik.sk/forum/rozvod-a-sudy/premenenie-trestu/
Ach autorka....tebe je škoda čokoľvek radiť.Si tak hlúpucka a naivná,že nevidíš do akých problémov ťa ťahá ten chlap so sebou.A ty blbá sa necháš.Ten tvoj exot nech si odsedí,čo mu patrí.A ty,keď s ním chces ostať,tak sa zmier s tým,že budeš spolu s ním v neustálych problémoch a srackach
A nevyhovaraj sa na citové rozpoloženie.Tvoj chlap je nezodpovedne hovado.Koniec,Bodka
Koľkokrát Vám ešte treba napísať, že trest bol uložený a podmienečne odložený a že sa rozhoduje iba o tom, či sa pôvodne uložený trest vykoná?
Nerobte si tu srandu z ľudí, ktorí Vám radili.
@doriiis joj to v takomto prípade by mu ešte mali pripočítať aspoň 5 rokov.
Ja neverím, že niekto môže byť taký hlúpy a obhajovať alkohol za volantom zlým citlivým rozpolozenim. To keby zabil niekoho vtedy tak ho chudacika treba ešte polutovat? So zmýšľaním vás dvoch je asi aj dobré, že nemôže mať deti. Takýmto príkladom im ísť pán Boh ochraňuj
@matullienka prečo každého sudite bez toho aby ste poznali jeho život človek sa snaží čelí život a raz urobí chybu a už je najhoršia prosím vás každému sa to môže stať nikoho ne zabil nikomu sa nič ne stalo keby niekoho zabil a vzal ňu život to je už o niečom inom ale pri takej situáci ako sme boli mi mňa tiež napádali všeljake veci že načo potom žijeme pre koho keď ne môžem mať svoje dieťa nikdy mi ne bude dopriate čo pre niekoho je samozrejmost vdety sme mali ťažké časi nikomu je chcel ublížiť keby ste to cítili na vlastnej koži tak by ste mali iní názor sú aj takí že čosi povedia no a čo však ne budem otcom a čo budem sám ale sú aj takí ktorý to znášajú zle lebo to chcu túžia po Tom a proste trápia sa keby som ne mala rodinu mamu brata sestry otca tiež by som váha nad tím že načo ešte som na Tom svete čo mi to prinesie je mi jedno kedy umriem a je budem ubližovať osobe ktorú milujem tím že jej ne môžem dať dieťa takže sa nad tím zamislite prosím vás
@mulm ja sa nemusím nad ničím zamýšľať. Každý si je zodpovedný za svoje činy. Keby to urobil každý ako tvoj muž by sme ako štát horko zaplakali. Tiež som 5 x potratila a preto som mala opitá sadať za volant? Musel kradnúť kvôli ťažkej situácii? To sa nejako vylučuje s tým, že sa snažíte o umelé oplodnenie lebo to stojí nie malé peniaze. Tak tu niečo smrdí.
@mulm, ty si uvedom, ze ten tvoj anjelik je sprostý recidivista. Svoje problémy riesi porušovaním zákonov a ešte si myslí, ze on je osudom prenasledovaný chudák. No nie je. Je chybný zmrd, nebezpečný pre svoje okolie. Jeden podobný zvyjebanec zabil ožratý päť ľudí. Ze sa to nestalo tomu tvojmu, je vec purej náhody a nie jeho vedomeho konania. Ze sa v pretlaku emócií ozral, no, budiz, jeho vec. Sadnúť ožratý za volant ospravedlnenie nemá. Ze ho chytili v podmienke je len dôkazom, ze je neschopný koexiszencie v normalnej spoločnosti.
@vroni mali ste už niekedy depresiu s niečoho citli ste sa za to vinní keď tak sudite človeka ale dobre ďakujem všetkim za spolu cítenie ľudia robia to čo by mal robiť len jeden a to je Boh lebo len on môže súdiť a mi ľudia si máme byť rovní ne praj nikomu to čo nechceš aby sa stalo tebe lebo ako sa hovori karma je zdarma nech sa páči ďakujem
@mulm, súdil ho súd, nie ja. Ja konštatujem, ze je odpad. Nešťastie sa môže pritrafí každému, nie každý kvôli tomu kradne a ohrozuje životy nevinných ľudí. Depresia je choroba, nie ospravedlnenka na opakované prekročenie zákona. Ak má depresiu, patrí do rúk psychiatra. Stavím sa, ze k žiadnemu nechodí. Akurát hľadáte stupidne výhovorky, prečo on nie je na vine. Je.
môJ kolega mladý bol za nejaku somarinku za kradež v podmienke rok.Prišlo leto pred 3 rokmi vykonal malu potrebu pri strome prišli policajti a hned ho brali bol rok v base porušil podmienku.V podmienke musi struhať dobrotu a byť čistý ako ľaľia.Draik je právnik ten vždy poradi správne.To čo napiše tak je tak.
pri podmienke nech urobi čo i len malý prečin tak ide normalne do basy.Podmienka je nato že ked sa poruši príde basa
@mulm v akej skúšobnej dobe? Bola si odsúdená za nejaký priestupok/ trestný čin? Ak je už právoplatný rozsudok a si porušila podmienku tak už podľa mňa žiadna dohoda o vine a treste neprejde. Veď to je určite uvedené aj v rozsudku či?