Ahojte
Som na MD (už nezamestnaná), pár mesiacov z roka 2021 som ešte pracovala cize som si dala spraviť jednej pani daňové priznanie. Ešte mi v ňom ceruzkou vyznacila kde to mám podpísať a že si ho mám podať na pobočke. Tam mi ho v pohode prevzali a dnes mi volala pani z daňového že musím prísť doplniť rodné číslo.. že mi tam chýba.. fakt teraz neviem kde mi hlava stojí takze mi to padlo dosť nevhod. Prosila som ju nech mi ho tam dopise že jej ho nadiktujem ona že nie že ho vidí aj v systéme ale ona mi ho tam nedopise a musím prísť ja. Myslite že som len natrafila na neochotnú pracovníčku úradu alebo fakt majú take postupy že to oni nemôžu doplniť?
Plus nechápem, išlo to cez dve osoby a až teraz sa prišlo na to že tam niečo chýba.
@hradnapani to vazne? Ach Jaj tá byrokracia 🙈 ešte som k daňovému dávala prílohu zo socialnej - potvrdenie o poberaní PN a materskej, aj tam mám uvedené moje rodné číslo, preto mi to príde ale že totálne nelogické že tam znova musím ísť osobne
No tak dopisat tam pracovnicka nemôže, este sa to aj podpisuje, ze to doplnis. Bud rada, ze volala a neposlala rovno vyzvu na podanie opravného.
ano, oni do toho nesmu vpisovat svojou rukou, comu v zasade aj rozumiem, lebo je to na tvoju ochranu. Kludne by totiz mohli dopisovat aj ine udaje potom, a chybne, zle a pod.
musis tam ist, nik ti do DP nesmie vpisovat nic. Byrokracia sa ti to moze zdat, lenze to by potom hocijaky pracovnik mohol hocikde hocico prepisovat :D Na toto su najlepsie formulare online, lebo ti to pise, ked zabudnes nejaku informaciu... nerozumiem ako ti to mohla uctovnicka dat bez RČ vypisaneho (ak to teda uctovnicka robila, asi ano)
Vďaka, tak aspoň viem že na tetušku z daňového nemám mať prečo ťažké srdce 😀 to skôr na pani ktorá mi to DP robila.. tiež nechápem ako to že si odo mňa nežiadala moje RČ
Nič to, nezostáva mi nič iné len to ísť doplniť na daňový úrad.
je to bezny postup, mne takto tiez volali. Proste ty to podavas, ty si to musis vypisat, doplnit.