prosím ako dlho mi teraz bude trvať - myslím v letnom období - vybavenie cestovného pasu, chcem do 30 dní, potrebujem zhruba za 22 dní, mám sa spoľahnúť, že príde, alebo radšej nie ? Kto teraz v lete vybavoval pas ? Za ako dlho vám prišiel ?
teraz v tomto obdobi asi nepride skor ako za 30 dni
@mooonika1975 pride na 29-30den
ja mam teraz 21den a este nie je ani v procese vyroby, stale caka vo fronte
@mooonika1975 podľa mojich bohatých skúseností (3 malé deti, nový pas každé 2 roky) mi aj mimo sezóny nikdy neprišla smska o hotových dokladoch skôr ako po cca 20 dňoch. Takže teraz v sezóne by som sa na to určite nespoliehala.
Ahojte,ja som dala spravit do 10dni,boli sme tam vo stvrtok a dalsi utorok mi prisla sms,ze je hotovy.😉
Ja som dávala robiť v júni a SMS mi prišla na 20. deň.
ja som bola 19,6 ho vybavit a doteraz cakam kym mi pride asi by bolo lepsie ak si priplatite a bude skor
rozhodne sa na to nespoliehaj ... a zaplat si zrychlene vybavenie, ja som davala robit zaciatkom juna a prisiel zaciatkom jula...
daj si urobit do 10 pracovnych dni ... ak pojdes 8.7 tak 22.7. ho najneskor budes mat.
@mooonika1975 isto sa na to nespoliehaj. Mne zaciatkom juna dosiel par dni pred ukoncenim 30dnovej lehoty
Ahojte baby..davala som malemu obnovit pas pred 20 dnami a nic.ale mame ist zajtra rano do ciech na 3 dni.ako to riesit?mam dilemu,chceme ist a tak rozmyslam,ze vezmem so sebou ziadost,rodny list,zdrav.kartu.myslite si,ze to bude stacit?volala som znamemu policajtovi a vraj max.co sa moze stat je 500 ces.korun pokuta.ake mate skusenosti?
pre deti kazde 2 roky a odkedy je na 5 rokov?
Inak my sme vybavovali zac.jula. Davali sme do 10dni-vo stvrtok sme boli a v utorok prisla sms,ze je hotovy-cize 2 prac.dni;-)
tak nakoniec prišli, ale len dva dni pred deadline 😠 takže sme museli posunúť odchod o jeden deň, ale nevadilo 🙂
baby ja teraz vybavujem stahovanie do De a malemu idem v stredu vybavit pas. Tak ked chcem do konca mesiaca tak radšej dam asi do 10 dní pre istotu.
určite áno, to nestihneš do mesiaca
dakujem pekne a este mi poradite? Ak má dieťa DMO a neposedí samo 😢 ako ho odfotia?
toto netuším ☹
No ani ja ale asi si tam zatelefonujem a spýtam sa. Pre istotu aby som malého tam neťahala 10x v týchto horúčavách 😒
tak tak
Tak som si tam zavolala, že aby som sa nebála oni majú prax ako také detičky odfotiť. Tak ak budem za tym tak dám vedieť :P
🙂 nech sa podarí 🙂
@ekolesarova zrejme tak, ako fotia bábätká. Dajú Ti (alebo si zober so sebou svoju vlastnú) čisto bielu plienku alebo plachtu, ty si sadneš, plachtu dáš na seba a dieťa na kolená.
Alebo ho v tej kabínke posadíš na stoličku a ty budeš stáť bokom, alebo si čupneš, aby si nezacláňala.
Držím palce, zvládnete to!
@liebling98 ďakujem pekne 🙂
Ahojte, pas je hotový do 30 kalendárnych dní, či do 30 pracovných dní?
podla mna to by mali stihnut... tu sa da skontrolovat aktualny stav ziadosti https://www.minv.sk/?zistenie-stavu-spracovania... resp. si skuste ked tak zavolat do BA...
@mooonika1975 nespoliehaj sa - ked si to uz nechala na poslednu chvilu alebo si si vybavila dovolenku/cestu do zahranicia na poslednu chvilu tak si priplat za rychlejsie vybavenie a tam by sa to dalo aj do24h - sa mi zda - to si najdi na stranke prislusneho organu