Ahojte, chcela by som sa opýtať, do ktorej poisťovne poistiť bábo? Ja som všeobecná, je nejaký rozdiel medzi tým kde bude poistený od mala, alebo na začiatok je to jedno?
Ďakujem 😊
Za mňa dovera
Dovera
aj ja by som napisala, ze dovera, ale pocula som, ze je v problemoch, ak niekot vie nieco vic o tom, nech prosim da vediet, sme tam cela rodina a neviem ci sa bat ci co vlastne
Nakoľko celá moja rodina sme všeobecná čo je z dlhodobého hľadiska asi najlepšie lebo je štátna, ale nemá také výhody ako ostatné, preto som chcela poradiť sa
Dôveru neodporúčam. Nechceli nám preplatiť operáciu obliciek, dcéra mala vtedy 1 rok. Stále nás presúvali, nakoniec som to musela riešiť cez ministerstvo zdravotníctva.
Všeobecné je štátna takže je a vždy bude zadĺžená, dlhá čakacia doba na vyšetrenia, resp. keď zaplatíš, termín sa nájde. Dôvera má najmenej zazmluvnených lekárov a najdlhšie čakacie doby na operácie.
@domkan no my sme v poisťovni dôvera všetci.. sme spokojní no je to na tebe....mame všeliake výhody no je to aj preto že sme tam aj my ako rodičia...