Do ktorej poisťovne mám zaniesť PN?

1. máj 2023

Ahojte pracovný pomer mi skončil 30.4. Dnes sa mi stal úraz zajtra pôjdem k svojej lekárke. Ak mi vypíše pn na ktorú sociálnu poisťovňu ju mam zaniesť? Viem, že som v ochrannej lehote a na PNku sa uvádza ešte posledný zamestnávateľ, ale pracovala som v inom okrese ako bývam. Tak teraz rozmýšľam ci tam kam patrím ja, alebo tam kam patril posledný zamestnávateľ?

petruldo
1. máj 2023

V dobe elektronických PN toto odpadá

autor
1. máj 2023

@petruldo nie som si istá ci moja lekárka vypisuje elektronickú. Nemarodila som už 7rokov tak neviem ako to chodí.

iv007
1. máj 2023

Kedze uz nemas zamestnavatela, zanes to v mieste bydliska.Odporucam dodrziavat liecebny rezim, lebo po takychto idu hned kontroly.

blancheporte
1. máj 2023

Choď na pobočku, ktorú máš po ruke.Pnku odnesies na okienko -nemocenske a tam ti už pani povie čo a ako

luckasvec
1. máj 2023

Ja som posielala podľa sídla zamestnávateľa... Robila som v ba, zamestnávateľ mal sídlo v Prešove čiže pn putovala do Prešova, trvalé bydlisko mam úplne mimo, šla som PN den po ukončení pp dohodou

elanor
1. máj 2023

to mas jedno. Ty to odnes, tam kde mas najblizsie, ak mas teda vo svojom bydlisku nejaku. A oni si to uz internou postou preposlu tam kam treba.

autor
1. máj 2023

Ďakujem za odpovede. Tak to zanesiem na najbližšiu mam problém s nohou ledva chodím tak sa mi moc nedá behať po úradoch