Dlhodobá OČR

3. jún 2023

Ahojte, ak sa potvrdí zlé zaobchádzanie s mojím dieťaťom v škôlke, budem musieť riešiť prestup do inej škôlky... lenže obidvaja rodičia pracujeme...na PN nepôjdem.. preto uvažujem nad OČR...len ten asi môže trvať najviac 2 týždne....a tuto ak k tomu dôjde, môže ísť aj o 2-3 mesiace kým by sme boli doma...

luliu
3. jún 2023

Niečo také nie je možné, ocr len ak je dieťa choré a platená len 14 dni

dzulli1980
3. jún 2023

Čo to znamená "zlé zaobchádzanie s mojím dieťaťom v škôlke"? ... možno to moc prežívaš, či? ... dlhodobá OČR neexistuje ... žiadny pediater by Ti ju z takéhoto dôvodu nedal ... však si zober v práci neplatené voľno.

bublinka1426
3. jún 2023

OCR max 14 dni. neviem co znamena zle zaobchadzanie, ak ma dieta traumu, smer psycholog. ale OCR na 1 diagnoza je 14 dni

tehulka2011
3. jún 2023

@dzulli1980 pochybujem ze to len moc preziva, ktora matka by si takto len tak komplikovala zivot

dzulli1980
3. jún 2023

@tehulka2011 Ojojoj, by si sa divila, čo niektoré mamy vedia označiť za šikanu ...

bublinka1426
3. jún 2023

a rodicia maju urcite aj dovolenku, nech sa prestriedaju ak potrebuju 2-3 mesiace.
JUN JUL AUGUST ( ''krasne stravene leto'')
uz by som sa necudovala ze ludia sa snazia este aj dovolenku setrit a zas tu budem za hajtru.

bublinka1426
3. jún 2023

@tehulka2011 ja uz po tom co tu citam, nepochybujem o nicom. dokonca tu niektore zeny kvoli predlzenemu rodicaku povazuju svoje deti ''za chore.''...👽
a zase ma zmazu. pravda boli.

nikaeli
3. jún 2023

cez letné prázdniny by aj tak bolo dieťa doma - alebo ho budeš dávať každý týždeň do inej MŠ podľa rozpisu? v našom meste sa to ani nedá, počas prázdnin môžem dať drobca iba do našej MŠ a tá je otvorená iba 3 týždne.. takže o akej OČR hovoríš? leto si proste musíte poriešiť tak či tak, bez ohľadu na prestup do inej MŠ

aliziana
3. jún 2023

@nikaeli v Tvojom prípade pandemická OČR, keď je škôlka zatvorená? Či to už neplatí?

autor
4. jún 2023

Veľmi ste niektoré múdre...
Za normálne odpovede ďakujem👍
A zlé zaobchádzanie (fyzické kvôli nespanku) nebudem konkretizovať ale to čo ani jedna matka nechce...

veronikaszabova
4. jún 2023

Skus neplatene volno v praci.
OČR ti v tomto pripade lekar neda.

nikaeli
4. jún 2023

@aliziana pandemická OČR počas prázdnin?
ani by mi to nenapadlo

mamina7070
4. jún 2023

@nikaeli ak je dieta prijate do ms co je tak na pandemicku ocr narok nema

ani na inu OCR jedine dovolenku a neplatene volno

ale otazka je ze o com pise lebo poobedny spanok alebo oddych je v ms povinny

nikaeli
4. jún 2023

@mamina7070 ja s ňou ani nepočítam, viem si prázdniny vykryť bez fiktívnej OČR a PN 🙃 mali by to úplne zrušiť, žiadna pandémia už nie je

mamina7070
4. jún 2023

@nikaeli akto na ocr je narok ak je zavreta skolka a nie je nahradna k dispozicii co nie je pripad autorky

bublinka1426
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bublinka1426
4. jún 2023

@nikaeli ja sa len cudujem, dokedy toto cele rozdavanie bude trvat.

bublinka1426
4. jún 2023

autorka- akoze oni nutia deti spat ked nechcu alebo opacne, nutia nespat ked chcu?

lilinka88
4. jún 2023

Krátkodobé ošetrovné je na 14 dní a to jediné,že by ti dr vystavila nejaké fiktívne, čo nie každá dr urobí. Dlhodobé ošetrovné je po min 5 dnovej hospitalizácii,čiže to v tomto prípade vôbec. Ešte na obdobie, kedy bude zatvorená škôlka stále platí pandemické ošetrovné,no je otázne dokedy