Vie mi niekto povedať, či by mali v práci uznať paragraf z dentalnej hygieny? Ďakujem
@nikpa ano samozrejme musia uznať
@nikpa paragraf sa môže uznať na čas nevyhnutného ošetrenia. Zamestnanec sa má ošetrovať prednostne mimo pracovného času. A keďže zubnú hygienu robia hocikedy aj popoludní, dá sa objednať mimo pracovného času, tak ja osobne by som takú priepustku asi ani nepriniesla.
Či ti to uznajú, závisí od tvojho zamestnávateľa.
@hettinka aj k lekárovi sa da dnes v pohode objednať aj v poobednych hodinách ale pri tom mám právo na ospravedlnenie z práce na lekára, takze zamestnávateľ mi nemá co určovať kedy sa objednam, či ráno alebo poobede. Chápem ak by neuznali na celý deň, to je hlúposť, samotná hygiena trvá max 45min. ale vôbec to nuznat nie je ok, moj zubar si tym napr. podmieňuje akékoľvek ošetrenie, som nutena na tu hygienu proste ísť a navyše pracujú do 14h takze to ani mimo pracovného času nestiham. A to ani nespominam, ze dochadzam do práce vyše 50km. No ale môžeme sa tu dohadovat kolko chceme, uvidím ako sa k tomu v práci postavia, nabudúce potom budem múdrejšie a dám orazit zubarke.
Uznali 😀
@nikpa A kto vie, že to je z dentálnej hygieny? Bola si u zubára a hotovo. 😉