Ahojte chcem sa opýtať ak budem dediť dom ale nie sama ešte so súrodencom čiže pol na pol musím dať niečo veriteľom? Akú vlastne hodnotu musí mať majetok aby sa musela rozdeliť urcita čiastka pre veriteľov , nikde sa to neviem dočítať. Hodnota domu nepresahuje 20tis. Alebo do akej sumy si môžem ponechať majetok? Vie mi niekto poradiť čo si tým prešiel. Ďakujem za odpoveď
@karinka223 ty musíš mať veľmi zlý život keď prskáš taký hnev, nehnevaj sa, ale dá sa niečo napísať aj normálne nie takýmto štýlom, ale nič čakala som že tu bude niekto taký. Iba som dala otázku a čakám normálnu odpoveď, ale zrejme si nepochopila čo som sa pýtala.
@angie11 vzdaj sa dedicstva ak sa da v prospech surodenca ( a vy si to uz medzi sebou vyrieste)
@henka123123 asi tak bude najlepšie dik za odpoveď
@angie11 nemôžeš sa vzdať dedičstva
@henka123123 zlá rada, dedičstvo je po bankrote povinná prijať, keď už jej radíš aby konala protiprávne, tak ju upozorní že bude konať protiprávne
@angie11 napis mi ss
@henka123123 tak takuto radu si niekam mozes zastrcit, nie tak davno som bola na policii vypovedat kvoli takemu chytrakovi. Podali na neho trestne oznamenie za poskodzovanie veritela.
@henka123123 nahlásila som ťa že navádzaš na protiprávne konanie
@melanta nahlas..zalezi aj kolko je od bankrotu.ked prejde 6 r nemozu jej nic.viem to aj z toho centra co zastupuje na sude a aj na stranke to maju
@henka123123 osobny bankrot funguje tak 3max 4roky
@melanta osobny bankrot funguje minimalne od 2017.poznam viac lludi kt.nim presli
@henka123123 a si právnik a odborník, keď radíš aby konala protiprávne? Prepáč, ale moc rozumu asi nemáš, ak si tu upozornená na to, že dávaš rady, ktorými sa autorka dopustí protiprávneho konania a namiesto toho, aby si sa stiahla budeš silou mocou prezentovať ako sa vyznáš v právnych záležitostiach. Poznáš viac ľudí zrejme preto, že sa pohybuješ v takom okruhu ľudí. To ťa neoprávňuje dávať zlé rady. Práve naopak.
@melanta ja som povedala ze zalezi kolko je od bankrotu..po 6 r aj vilu moze vlastnit.a byt nou neradim sa na koni ale neh zavola do centra kt.ju zastupovalo na sude.povedia a poradia jej presne
najdi si tu na MK pravnu poradnu a napis tam.treba viac info, kedy prebehol osobny bankrot atd. alebo ist za pravnikom.v mnohych mestach existuju prav.poradne zadarmo...
@henka123123 vzdať dedičstva sa nesmie po bankrote lebo jej majú právo rušiť celý bankrot
Dedičstvo sa musí prijať a polovica dedičstva sa ponúka veriteľom na uspokojenie pohľadávok