Ahojte. Chcem sa poinformovať ohľadom dávky podpory. Koncom decembra som sa evidovala na úrad práce ako nezamestnaná aj so žiadosťou o dávku podpory. Týždeň dozadu mi prišlo poštou, že som úspešne evidovaná. Otázka teda znie či s tým papierom treba ísť aj do sociálnej poisťovne alebo nie. Výmer dávky mi neprišiel zatiaľ. Vopred ďakujem za odpoveď
Sociálna poisťovňa pošlem rozhodnutie, ak si teda v tlačive označila, že chceš dávku v nezamestnanosti.
Pozerám si tie tlačiva a áno, úrad práce to podľa tlačiva pošle do sociálnej. Čiže netreba ísť do sociálnej, úrad to vybaví. Ďakujem za rýchle odpovede 🙂 ešte by som sa aj tak chcela spýtať kedy vlastne chodí podpora? Keďže v januári mi ešte za december neprišla a koncom januára mi prišiel papier o evidencii. Či by to malo už prísť teraz vo februári alebo ešte mi musia poslať aj to vymieranie výšky.
@domiks23 ja som na tom tak isto. Ale ak si vyplnila tlačivo cez úrad práce,tak tam bolo aj to tlačivo čo za teba pošlú do sociálky. Aspon ja som ho mala.