Ahojte, už niekomu poslali na účet daňový preplatok alebo ešte neposielaju?
Denne tie iste otazky...kazdy ma inak..od marca sa zacali posielať, niekto uz ma, niekto nie
Heh no uplne, budem mat den vdaka tejto informacii omnoho krajsi 🙂 Ono ten preplatok pride no maju este proste cas
mne ešte stale nic...
@nikyball vieme, že ho posielajú do 10.5, ale ked nemate pomaly peniaze ani na pampersky pre dieta, tak je to pre vas dost dolezite...
@mamamasama aha takže keď napríklad mne už prišiel tak už na tie pampersky automaticky máte?
@nikyball asi hej... Na pampersky nema ale na internet a mobil to hej 🤣🤣🤣 plus čas tu sedieť na koníku... Milá ako keď mám čas a som zdravá, ruky, nohy a idem do roboty, robiť... A ked dieta, je zdravucke a nemám peniažky, daj do jasličiek a idem pracovať... Covid oddelenie hľadá dobrovoľníkov.... Aj 1500 e zarobíš tam... Môžeš ist... Za 14 sluzby ako dobrovoľník
@mamamasama
mojej mame prišiel už pred dvomi týždňami.
@aneta129 🤦🏻♀️🤷🏻♀️ aj by som nieco napisala..,ale nestojíte mi za to 🤦🏻♀️
@dadka122 mne tiez este nič cakam cakam... boze niektoré komentáre sú tu take trapne. Človek sa spýta ci niekomu uz začalo chodiť daňové a hned tu píšete sračky mna to napríklad tiež zaujima a co teraz ? 🤦♀️ ja mam peňazí dost a aj tak sa zaujímam ci to ľuďom prislo riešite tu take sprostosti fakt. Ze hlúpe ste tu akurát vy s tými trapimi komentármi. Sa navažat do niekoho kto dal uolne normálnu otázku ktorú som tu za tento týždeň videla min. 5 krat
@dadka122 to naozaj neviete , ze sa posiela do 10.5. ? alebo len skusate ci ako?