Dá sa nahlásiť výpadok elektrickej energie aj inak ako na pohotovostnej linke?

julie19
15. júl 2021

Ahojte dievčatá, neviete náhodou či sa nedá nahlásiť porucha elektriny aj inak ako na tel. linke? Napr nejako online? Včera tu bola búrka a nám aj pár susedom teraz fungujú len niektoré svetla a zásuvky v dome (asi vyradilo len nejaký okruh alebo čo)... no a od včera večera sa pokúšam dovolať a nahlásiť poruchu ale vždy čakám tak do 15 minút a stále mám len hlašku že som viac ako 5. v poradí 🙈 chápem že búrka bola aj inde a že je problémov na svete viac, ale chcela by som to aspoň nahlásiť nech o nás vedia

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nafka0483
15. júl 2021

@julie19 O inom sposobe neviem, ale vy si najprv skontrolujte vsetky istice u vas. Neviem ci domy, ci byty, tak prejdite vsetky istice na chodbe, hlavny, atd. Skuste cele zapnut a vypnut a ked nenabehne, tak potom rieste elektrarne.
Lebo ked vam doma nefunguje len nejaky okruh, tak to skor vyzera na chybu u vas, nie elektrarni.

julie19
autor
15. júl 2021

@nafka0483 to sme už včera všetko urobili ... tu sme na predmestí všetko rodinne domy, najskôr sme v celom dome vypli a nahodili ističe, potom sme skúsili aj hlavný istič na plote v tej budke ale nič ... no a keď som videla ako aj dvaja susedia montujú na plotoch v elektrobudkach tak som sa ich bola spýtať a všetci máme rovnaký problém ... niekomu nejdú zásuvky, niekomu nesvietia svetla ale najčastejšie je to mix

nafka0483
15. júl 2021

@julie19 Fuha, to je zaujimave, ze cast ide a cast nie. Asi len cakat na linke dlhsie :-/

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nafka0483
15. júl 2021

@viestta Ked su vsetky istice nahodene? Ale nehadam sa, lebo v tom sa tak nevyznam, ja len zo skusenosti viem, ze ked aspon nieco islo, tak chyba bola u nas, ak neslo vobec nic, tak vtedy bol problem v elektrarni/distribucnej.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nafka0483
15. júl 2021

@viestta Jaaaj takto, uz rozumiem 🙂

bloger
15. júl 2021

@julie19 neboj sa určite o tom vedia a snažia sa to opraviť

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz