Ahojte dievčatá, neviete náhodou či sa nedá nahlásiť porucha elektriny aj inak ako na tel. linke? Napr nejako online? Včera tu bola búrka a nám aj pár susedom teraz fungujú len niektoré svetla a zásuvky v dome (asi vyradilo len nejaký okruh alebo čo)... no a od včera večera sa pokúšam dovolať a nahlásiť poruchu ale vždy čakám tak do 15 minút a stále mám len hlašku že som viac ako 5. v poradí 🙈 chápem že búrka bola aj inde a že je problémov na svete viac, ale chcela by som to aspoň nahlásiť nech o nás vedia
@julie19 O inom sposobe neviem, ale vy si najprv skontrolujte vsetky istice u vas. Neviem ci domy, ci byty, tak prejdite vsetky istice na chodbe, hlavny, atd. Skuste cele zapnut a vypnut a ked nenabehne, tak potom rieste elektrarne.
Lebo ked vam doma nefunguje len nejaky okruh, tak to skor vyzera na chybu u vas, nie elektrarni.
@nafka0483 to sme už včera všetko urobili ... tu sme na predmestí všetko rodinne domy, najskôr sme v celom dome vypli a nahodili ističe, potom sme skúsili aj hlavný istič na plote v tej budke ale nič ... no a keď som videla ako aj dvaja susedia montujú na plotoch v elektrobudkach tak som sa ich bola spýtať a všetci máme rovnaký problém ... niekomu nejdú zásuvky, niekomu nesvietia svetla ale najčastejšie je to mix