Covid pass cez VŠZP

kristy2727
28. jún 2021

Ahojte, žiadali ste niekto o covid pass pomocou VšZP? Ak áno ako flho trvalo kým prišiel

birika
28. jún 2021

ano v piatok som ziadal a cakam 🙂

hettinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mufka1
28. jún 2021

@birika ahoj prosím ta ja som si stiahla appku Vszp ale neviem kde sa o to žiada vies nam viac povedať .Dakujeme

kristy2727
autor
28. jún 2021

@hettinka v appke je kolónka na žiadosť. Dá sa aj cez net prikladám link: https://www.vszp.sk/novinky/ziskajte-digitalne-...
Ale keď už si žiadala o ten certifikát predtým v angličtine aj s QR kódom príde ti na mail automaticky, nemusíš žiadať 🙂

bec
28. jún 2021

@kristy2727 a uz prislo niekomu?

hettinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
evka64
28. jún 2021

@kristy2727 ja som teraz kukala appku a mam tam uz digitalny covid pas

simsalabim
28. jún 2021

@hettinka mne stale neprisiel ani na mail. A ani v appke samozrejme nie je. Vyplnila som teda ten formular a uvidime.

hettinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
evka64
28. jún 2021

@hettinka ahaaa, tak to som nevedela

simsalabim
28. jún 2021

@hettinka teraz mi prisla sms s cislom mojho digitalneho covid pasu. Netusim, co s nim. Mail mi neprisiel.

hettinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
martinka13
28. jún 2021

Dnes som si stiahla apku a mam ho tam. Bez zadania.

hettinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
birika
28. jún 2021

@mufka1 prave mi pass prisiel a zienky uz napisali ako postupovat - nebola som pri PC 🙂

kristy2727
autor
29. jún 2021

@hettinka tiež ho v appke nemam

mufka1
29. jún 2021

@birika pohode nevadí ale ďakujem krásne

simsalabim
29. jún 2021

@hettinka tak som to skusala podla toho navodu. Dostala som sa po overenie pomocou smsky. Potom este overuju mail - poslu nanho kod. Ten kod vsak pride uz v case, ked je neplatny 👎 Prvy krat po 15 minutach, druhy po 12 a treti po 14. Takze sa k digitalnemu preukazu nedokazem dopracovat. Digitalny preukaz potrebujem 2.7. Asi mi neostane nic ine, iba si vziat synovcov stary mobil s androidom a naistalovat si appku VSZP tam. Toto je neuveritelne diletanstvo, nieco by som im na to rada povedala 🤐

hettinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simsalabim
29. jún 2021

@hettinka no ved skusam...

andrea78
29. jún 2021

@kristy2727 mam ho v appke od vcera, bez toho, aby som nieco robila alebo on ziadala.

hettinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simsalabim
29. jún 2021

@hettinka no ved tak som to myslela. Na poslednu chvilu a maximalne nedokonalo.

hettinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katkati
29. jún 2021

@simsalabim Presne to som urobila. Na stránke VšZP som vypísala formulár o zaslanie Covid pasu EU, mám mobil s androidom. Následne som si stiahla cez Google play Apikáciu VšZP, v lekárni Benu mi ju sprístupnili a do 5-tich minút som mala v Apke covid pas.

simsalabim
29. jún 2021

@katkati ja mam iphone a fakt sa mi nechce kvoli blbemu covid pasu menit na android 🙄 Nech sa na mna nikto nehneva, preco by som to mala robit? A tiez by som rada vedela, preco mail s covid pasom prisiel manzelovi, ktory bol ockovany druhou davkou pred tyzdnom, ale mne, co som dostala druhu davku pred mesiacom, este nie? To ako maju naprogramovane?

katkati
29. jún 2021

@simsalabim Ja viem, že mail automaticky prišiel tým, ktorý predtým požiadali o vydanie certifikátu. Ostatní by si mali vyžiadať cez formulár. Sú v tom zmätky. Ale človek, keď potrebuje cestovať, tak je nútený urobiť aj veci, ktoré sú cez čiaru.

simsalabim
29. jún 2021

@katkati no ja ten certifikat uz mesiac mam. Hned som onho ziadala.

hettinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simsalabim
29. jún 2021

Inak synovec bol vcera na skuske na VS vo Viedni. Bol s tym docasnym potvrdenim - a to mu nechcelo v Rakusku precitat, ten QR kod. Tak siel cez appku poistovne - ta vkuse padala. Normalne ho nechceli pustit na skusku... po cca stvrthodine mu to uz slo a uz je pouceny, ze to mam mat v mobile aj odfotene. NAstastie on ma android, vlastne vsetci v rodine maju, iba ja mam iphone.