Ahojte, žiadali ste niekto o covid pass pomocou VšZP? Ak áno ako flho trvalo kým prišiel
@hettinka v appke je kolónka na žiadosť. Dá sa aj cez net prikladám link: https://www.vszp.sk/novinky/ziskajte-digitalne-...
Ale keď už si žiadala o ten certifikát predtým v angličtine aj s QR kódom príde ti na mail automaticky, nemusíš žiadať 🙂
@kristy2727 a uz prislo niekomu?
@kristy2727 ja som teraz kukala appku a mam tam uz digitalny covid pas
@hettinka mne stale neprisiel ani na mail. A ani v appke samozrejme nie je. Vyplnila som teda ten formular a uvidime.
@hettinka teraz mi prisla sms s cislom mojho digitalneho covid pasu. Netusim, co s nim. Mail mi neprisiel.
Dnes som si stiahla apku a mam ho tam. Bez zadania.
@hettinka tiež ho v appke nemam
@hettinka tak som to skusala podla toho navodu. Dostala som sa po overenie pomocou smsky. Potom este overuju mail - poslu nanho kod. Ten kod vsak pride uz v case, ked je neplatny 👎 Prvy krat po 15 minutach, druhy po 12 a treti po 14. Takze sa k digitalnemu preukazu nedokazem dopracovat. Digitalny preukaz potrebujem 2.7. Asi mi neostane nic ine, iba si vziat synovcov stary mobil s androidom a naistalovat si appku VSZP tam. Toto je neuveritelne diletanstvo, nieco by som im na to rada povedala 🤐
@hettinka no ved skusam...
@kristy2727 mam ho v appke od vcera, bez toho, aby som nieco robila alebo on ziadala.
@hettinka no ved tak som to myslela. Na poslednu chvilu a maximalne nedokonalo.
@simsalabim Presne to som urobila. Na stránke VšZP som vypísala formulár o zaslanie Covid pasu EU, mám mobil s androidom. Následne som si stiahla cez Google play Apikáciu VšZP, v lekárni Benu mi ju sprístupnili a do 5-tich minút som mala v Apke covid pas.
@katkati ja mam iphone a fakt sa mi nechce kvoli blbemu covid pasu menit na android 🙄 Nech sa na mna nikto nehneva, preco by som to mala robit? A tiez by som rada vedela, preco mail s covid pasom prisiel manzelovi, ktory bol ockovany druhou davkou pred tyzdnom, ale mne, co som dostala druhu davku pred mesiacom, este nie? To ako maju naprogramovane?
@simsalabim Ja viem, že mail automaticky prišiel tým, ktorý predtým požiadali o vydanie certifikátu. Ostatní by si mali vyžiadať cez formulár. Sú v tom zmätky. Ale človek, keď potrebuje cestovať, tak je nútený urobiť aj veci, ktoré sú cez čiaru.
@katkati no ja ten certifikat uz mesiac mam. Hned som onho ziadala.
Inak synovec bol vcera na skuske na VS vo Viedni. Bol s tym docasnym potvrdenim - a to mu nechcelo v Rakusku precitat, ten QR kod. Tak siel cez appku poistovne - ta vkuse padala. Normalne ho nechceli pustit na skusku... po cca stvrthodine mu to uz slo a uz je pouceny, ze to mam mat v mobile aj odfotene. NAstastie on ma android, vlastne vsetci v rodine maju, iba ja mam iphone.
ano v piatok som ziadal a cakam 🙂