Čo žiada kontrola počas práceneschopnosti?

katka3081
26. nov 2013

Ahojte, pozerala som sa tu no nikde som taku otazku nenasla (mozno som prehliadla). Takze som PN. Kontrolu som este nemala no neviem co vsetko moze ziadat ked pride. Marodny listok a co este? (obciansky preukaz, poist.karticku). Dakujem za odpovede

nikolet_89
26. nov 2013

@katka3081 listok od PN a obciansky preukaz

trulinka
26. nov 2013

ahojte tiez som na PN-ke uz 2 mesiace a kontrola este nebola. Mam vychadzky 2 hod. doobedu a 2 hod. poobede, chcela by som sa vas opytat, citala som tu niekde, ze niektore baby mali aj neobmedzene vychadzky ked boli tehotne, neviete ako to je? Kto ma narok na tieto vychadzky? Chcela by som napr. niekedy chodit plavat na plavaren a to nestiham za 2 hod, lebo musim tam cestovat 40 km.....dakujem 😉

m_ij_ka
26. nov 2013

@katka3081 ahoj, ja keď som čakala druhú dcérku tak som bola pn od tretieho mesiaca tehu až do pôrodu a pýtala som sa svojho lekára či chodieva kontrola z poisťovne a ten mi povedal, že kontroly nechodia pokiaľ je žena tehotná. A ak by aj prišla tak treba im ukázať maródny lístok , kartičku poistenca, prípadne občiansky preukaz. Mne kontrola počas pn neprišla.

katka3081
autor
27. nov 2013

Mna doktorka prave vcera upozornila aby som dodrziavala vychadzky nakolko sa sprisnili kontroly a chodia uz aj ku tehotnym.