Čo všetko vybaviť pred pôrodom a tesne po ňom?

p0tv0rka
9. jan 2017

Ahoj mamičky! Čítam, študujem a mám z toho hlavu už ako balón. Mohla by ste mi niektorá z vlastnej skúsenosti napísať, čo všetko je potrebné vybaviť pred pôrodom a bezprostredne po ňom? Matrika, poisťovňa, požiadať o pôrodné a podobné vybavovačky. Pôrod mám plánovaný na polovičku mája. Nie som vydatá, priateľa mám z Českej republike, ešte spolu nebývame. Rodiť budem na Slovensku, tu budem aj po pôrode a neskôr až sa všetko vybaví a doladí sa budem sťahovať do ČR, o svadbe zatiaľ neuvažujeme.

veronikaaa444
9. jan 2017

Ahoj,posielam co som dostala od kolegu zo mzdovky http://www.dietaaja.sk/index.php/tehotenstvo-a-... a pred porodom jedine,co som si vybavovala je uznanie otcovstva.

p0tv0rka
autor
9. jan 2017

Ďakujem obom, čítala som veľa článkov, ale nenatrafila som ani na jeden, ktorý mi posielate. Je to tam popísané veľmi podrobne, to mi bude stačiť. Ďakujem ešte raz.

co_co
9. jan 2017

Som rada ze som natrafila na tuto temu, lebo akurat vcera vecer ma napadlo ze co vsetko musim povybavovat a som z toho bola zufala. Tieto clanky mi poholi, dakujem vam babule🙂

veronikaaa444
9. jan 2017

Rado sa stalo, absolvovala som to pred dvoma mesiacmi a prajem good luck 😉😂