Ahojte.ja by som potrebovala poradit co vsetko treba zariadit ked chcem na vysoku kde zohnat prihlasku ake potvrdenia treba, kam u prihlasku zaniest, proste vsetko co vas napadne.dakujem
ja by som ti tiez odporucila ako - pise sicerity - najst si na internete stranku skoly, kam chces ist a tam urcite
najdes nejake informacie o konkretnom odbore, kotry ta zaujima, ako je datum uzavierky podania prihlasok, adresa kam ich zaslat, potrebne prilohy...atd. Vacsinou potrebuju aj potvrdenie od lekara, overene kopie vysvedceni a maturit. vysvedcenia. 😉
drzim palce 😉
najskôr treba vediet, na ktorej vysokej skole by si chcela studovat, pripadne aky odbor. Skus si najst na intenete stranku konkretnej skoly, a potom v sekcii vacsinou "zaujem o studium" su vypisane vsetky podrobnosti. Tlacivo sa da kupit v papiernictve, pripadne ho stiahnes na internete. Mozno bude potrebna lekarska prehliadka. Dalej zaplatit poplatok, tiez bude treba zaslat fotokopie - mozno overene notarom ako prilohu. Castokrat chcu aj zivotopis.