Čo treba vybaviť, keď chcem študovať na vysokej škole?

marianka1122
13. júl 2009

Ahojte.ja by som potrebovala poradit co vsetko treba zariadit ked chcem na vysoku kde zohnat prihlasku ake potvrdenia treba, kam u prihlasku zaniest, proste vsetko co vas napadne.dakujem

sincerity
13. júl 2009

najskôr treba vediet, na ktorej vysokej skole by si chcela studovat, pripadne aky odbor. Skus si najst na intenete stranku konkretnej skoly, a potom v sekcii vacsinou "zaujem o studium" su vypisane vsetky podrobnosti. Tlacivo sa da kupit v papiernictve, pripadne ho stiahnes na internete. Mozno bude potrebna lekarska prehliadka. Dalej zaplatit poplatok, tiez bude treba zaslat fotokopie - mozno overene notarom ako prilohu. Castokrat chcu aj zivotopis.

fyalynka
13. júl 2009

ja by som ti tiez odporucila ako - pise sicerity - najst si na internete stranku skoly, kam chces ist a tam urcite
najdes nejake informacie o konkretnom odbore, kotry ta zaujima, ako je datum uzavierky podania prihlasok, adresa kam ich zaslat, potrebne prilohy...atd. Vacsinou potrebuju aj potvrdenie od lekara, overene kopie vysvedceni a maturit. vysvedcenia. 😉
drzim palce 😉