Ahojte kočky,
stala sa mi taka vec, chcela som sa objednať do lab online na vyšetrenie krvi, avšak sedela som akurát v aute, bol horší signál a dvakrát ma vrátilo, že platba kartou neprebehla úspešne, prosto neprebehlo to, napriek tomu, že mi prišiel overovací kód, ale stránka ukázala platbu neúspešnú a a tak sa mi to podarilo až na tretíkrát, ale teraz mi prišli 2 SMS na úhrady tých prvých dvoch objednávok na rovnaký test v rovnaký deň, rovnaký čas. Nechcem ešte dvakrát platiť to isté, logicky.
Čo s tým prosím vás? Infolinka len cez prac. týždeň. Svoj termín už mám riadne zaplatený.
Zrušenie tam nie je možné, ukazuje, že čaká na platbu.
Prosím poraďte. Vďaka
Zavolaj na info linku svojej banky a vysvetli situáciu - nech tú platbu navyše stopnú.
ďakujem kočky, ono ja som tie 2 predtým neuhradila, lebo kvôli zlému internetu som nebola ani presmerovaná na zadanie kódu z SMS ( Až na tretíkrát ), tým pádom platba prešla riadne len raz, nič mi nebolo účtované viackrát. Oni platbu za tie 2 neevidovali a v obchodných podmienkach som našla, že po nejakom čase, odkedy nezaplatím mi rovno objednávku riadne stornujú a zrušia, kedže som ju nezaplatila. Musela som sa pohrabať v tom ich dokumente.
@sima338 nevsimaj si to.po par dnoch to vyhodnoti,se platba nedorazila a tym padom to stornuju.stalo sa mi to uz parkrat pri platbach.sice za tovar,ale podstata je asi rovnaka.platba neodisla a prisiel mi email,kedze platba nedorazila vas nakup bol stornovany.alebo nieco v tom duchu..
V tomto pripade o to viac,kedze sa jedna vzdy o rovnaky cas a datum vysetrenia,podla mna to neries a ono sa to samo vystornuje.
Ak chces mat naozaj ciste svedomie tam skus zvaolat,pre tvoj klud.ale podla mna to nie je nutne.
@sima338 počkaj do pondelka a zavolaj tam. Určite nikto neočakáva, že to zaplatíš 3x