Chcem sa opytat, nakolko zajtra ide priatel na matriku, co tam potrebujeme,ake doklady, ci papiere.. ideme tam pre rodyn list maleho.. dakujem
Pripadne pre istotu aj rodne listy.
a ste manzelia?alebo len partneri?
partnery 🙂
tak potom potrebujes doklad o uznani otcovstva,
to mame aj to berime 😉
Nikollette vo vacsine pripadov to netreba, staci ak pride partner na matriku a povie, ze uznava otcovstvo 😉
ahojte ja by som potrebovala poradit...kedze sa jedna o uznani otcovstva.....
je mozne priznat otca a zapisat v rodnom liste dietata aj ked je otec nepritomny?mohla by som tieto zalezitosti s otcovstvom vybavit aj sama ovsem s jeho udajmi?prosim poradte
kamoška to riešila,ale to bolo pre 10 rokmi a otec musel byť prítomný,ináč jej to nechceli zapísať ☹ale neviem,ako to funguje teraz 😉
musi tam byt aj on...
V kazdom pripade pri urceni otcovstva musia byt pritomni obidvaja rodicia... urcenie otcovstva sa spise priamo na matrike, treba k tomu rodne listy a obcianske preukazy partnerov, obaja musia byt plnoleti. A urcit otcovstvo mozno aj pred narodenim dietatka, ak je uz pocate 😉
my sme isli obaja na matriku s obcianskymi a rodnymi listami ,tiez niesme zosobaseny.rodny list mareka nam vydali na pockanie.prislo mi to take divne ze som mohla prist s hociakym chlapom coby chcel byt otec. za 3 min vybavena zalezitost a to ma porodnici strasili ze to budu vybavovacky. 😀 😀 mohli sme si vybrat aj priezvisko 😀 😀 😀
obcianske preukazy Vas oboch 😉