Ahojte. Taká otázka. Chystáme sa kolaudovať dom. Mám niečo nachystať? Chlebíky alebo nejaké občerstvenie, alebo nič. Ako ste to robili vy? Ďakujem za odpoveď
@00momo nic, iba papiere.
Nic
Nič nie je to návšteva, maximálne vody, káva.
A tebe v robote niekto chysta nejake pohostenie? Ponukni vodu, kavu. Pani zo SU ma plat a aj stravenky aby nebola v praci hladna.
@deti95060810 veď ona asi myslí rodinu a priateľov
@dominikamacakova keby myslela rodinu a priateľov tak sa nepýta a rovno nachystá
@dominikamacakova ale kdeže rodinu... nato by sa asi nepýtala.
@dominikamacakova 🤦♀️ jasne, zavolala by si rodinu a nechala by ich sediet nasucho v obyvacke
Ja som nachystala zopar chlebickov a ponukla kavu. Nechceli nic. Ale ak by som znovu kolaudovala,nachystam zase. Ja som taky pohostinny typ cloveka,mne to problem nerobi ponuknut. Ale zase nic velke nechystaj. Ak nechces robit chlebiky,tak kup zopar kolacov na ponuknutie. A ak nechces ponukat aj to je v poriadku. Nie je to povinnost. Niekde ich nicim neponukaju ani vodou a kavou. Je to na kazdom individualne ako to citi.
@marca12 ja tiež hoci príde servis ak alebo niekto niečo montuje,robí v dome stále sa pýtam či niečo nechcú kávu, voddu niečo zahryznúť. Stále ponúknem hoci len tyčinky alebo chipsy podľa toho čo máme.
Jedny hovoria že netreba nič ony zase že nachystať pohostenie. Preto sa pýtam.
@00momo tu je čerstvé info aj s fotkou
Chystáte koláče a chlebíčky na kolaudáciu?
https://www.modrykonik.sk/forum/paragrafy/chystate-kolace-a-chlebicky-na-kolaudaciu/
Ďakujem za odpoveď
Nie. Prídu prebehnu a odídu :D
netreba nič...
u nás prišiel jeden pán na bicykli - čakal som "menšiu procesiu" ..