Čo musím vybaviť a odhlásiť pri odchode z Anglicka na Slovensko?

lasocka2
5. nov 2015

Dobri den, mam 2 deti 7 a 6 manzel je poliak a zijeme v anglicku spolu sme 7 rokov boli sme stastna rodina az pokym som nezistila,ze manzel berie drogy a fajci marihuanu chcem od neho odist vyhraza sa vkuse ze ked chcem ist mozem ale deti mi neda bojim sa hlavne o ne aby mi ich urady nezobrali koli nemu o deti sa nestara na vsetko som sama som silna len koli nim a preto musim odist ale neviem kde zacat potrebovala by som vediet co vsetko musim vybavyt tu v anglicku ako odhlasit deti zo skoly co potrebujem z anglicka aby deti mohli nastupit do skoly na Slovensku.Deti maju obyvatelstvo polske ale maju tiez aj slovenske rodne listy a tiez este kedze sobas sme mali v anglicku ale na slovensku na matrike ho nemam nahlaseny pretoze trochu je to papierovaciek a praktycky tym som na Slovensku vedena ako slobodna chcela by som vediet ci je mozne ziskat alimenty od neho alebo musim sa s nim rozviest v anglicku. .. cas velmi nemam na vybavovacky lebo musim koli detom vypadnut s toho pekla v ktorom ziju moje deti a ja. Dakujem za kazdu rada.

pribinak
5. nov 2015

http://cipc.sk

zavolaj si tam, daju ti presne navod ako postupovat

lasocka2
autor
5. nov 2015

@pribinak dakujem volala som uz telefonicky to nechcu riesit musim sa najprv objednat na stretnutie a je to az o 3 tyzdne preto som skusala napisat sem cas ja totiz nemam ale dik