ahojte co teraz mam robit ked moja poistovna prestane preplacat to co potrebujem (idem na prehliadku oreventivnu a este mi ostal jeden kaz zubny), som objednana uz teraz na april a ked pozeram na ich stranku je tam ze mam cas do konce septembra poziadat o zmenu poistovne a plati to aj oz prveho januara tak ako mam teraz fungovat?
ved mi nepreplati nic
@zvedavec666 posun preventivku. Oni sa behom mesiaca dohodnú. Takýto zbytočný cirkus je takmer každý rok
@zvedavec666 ziadna panika,neustale je taketo halo okolie vszp a lekarov. Do par dni sa dohodnu
Nič nerob, pohoda, klídek: https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/622004-v...
Hm, zbytočná panika. Naozaj? .... Ale tí obvodní lekári majú pravdu a plne ich chápem. A nie, nie je relevantné nadávať im. Úplne úžasnou reakciou ľudí by bolo prestať platiť "zdravotný odvod" z každej výplaty. A tie peniaze si reálne odložiť pre seba na platenie za zdravotné úkony. Treba ale pochopiť celý systém. A nie, ja ho nikomu vysvetľovať nebudem. Na to nemám čas.
.
@heni79 rýchlo by sa podaktorí zbadali, keby prišla vážnejšia choroba. Zistili by, že z toho nasetreneho si kúpia "pár paralenov a ibalginov" 🙈
@janinka007 ano, staci 3d hospitalizacia s dietatom pri crevnej viroze a 600e fuc. Pri dlhsej hospitalizacii by sa clovek nedoplatil.
@heni79 ja situaciu velmi neslefujem a zatial neriesim. Len pre doplnenie - moja doktorka ku ktorej idem tak raz za rok, za mna kazdy mesiac dostane 3,48€ len za to, ze ma ma v evidencii. Poznam doktorov, co maju zaevidovanych 3.000 pacientov. Ked si to preratam, tak je to len zakladny poplatok celkom pekna sumicka. Hm...
@zvedavec666 pozri logika. Ak nebudu preplacat, k 1.9.od nichodiduvsetci do positovne, ktora to preplati... Takze ak chcu skoncit tak nebudu preplacat.. Skor sa tteba zamylsiet nad systemom... Twbe nepreplatia, ale ozrana akutne budu drzat na are na pristrojoch aj 14 tni... Za min. 14000 nasich eur...takze klud. Presun si to alebo to zaplat.
Fungovat budes uplne normalne do 31.12. Budeš vo vszp to co nepreplatí si zaplatis sama zo svojho a od 1.1. Budeš v novej poisťovni...