Čaute ženy.
Moje otázky, keďže ste si tu určite, niektoré prešli, prechádzate:
- zajtra Kolaudujeme.
1.Chystali ste niečo špeciálne? Koláče, chlebíčky? Lebo som si objednala chlebíčky od svokra, ten sa v tom výživa. A rozmýšľam, či mám kúpiť ešte aj koláče.. 😀
2. Plus, čo všetko treba meniť okrem občianskeho, poisťovne?
@maranco ďakujem. Ešte čakám na druhu odpoved :D :D
Ja som robila chlebicky a par kolacov som mala na ponuknutie.
Nie, ponukla som len kavu/ caj. Za to na " kolaudaciu" s priatelmi sme uroboli zurku.
nie, ponúkla som len kávu, vodu, na stole máme vždy nejaké šutemíny alebo oriešky. pani to rýchlo obehla a tiež chcela mať to už za sebou 🙂 Dala si len vodu 🙂
Nie nič, nakoľko keď sme kolaudovať nemali sme ešte žiadny nábytok len kúpeľne hotové
@matullienka sranda my už rok bývame tak je to iné
Zeny to len moj chlap tak stresuje. Že nachystaj obálku s peniazmi, čokoládou 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Baby a robili ste aj nejaké specialne upratovania?
Myslíš kolaudáciu z úradu? To stačí káva a voda.
Kava, mineralka, nejake keksiky stacia
@januska12323 ano ano zo stavebného. Kedysi chodil j starosta. Neviete či chodí aj v tejto dobe?
Netreba nič. Je to úradný úkon ako každý iný. Ani keď si vybavovala stavebné povolenie, nezniesla si na stavebný úrad chlebíčky.
Na kolaudaciu z uradu ma teda nenapadlo mat vobec nic 😱 Ved sme tam este nebyvali… ani voda nebola zapojena…
Obálku s peniazmi? Tí ľudia sú v robote a robia to čo majú v náplni práce. Vám niekto do roboty nosí obálky s peniazmi?
@timea301196 čo stresuje? Veď ak ste sa držali projektu tak sa nemáte čoho báť
Ano zdržali tuším že sme len vnútri posúvali priečku. :D ale prosím vás moj chlap je tak vychovávaným. Viete ako nosili doktorom 😀😀😀😀 ja nachystam len chlebíčky a koláče. Akože nemienim niekomu dávať peniaze 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
@1ryba nie ale skoro sme ani nevybavilo zabudla som sobášny list 😀😀😀😀😀
@simsalabim veď neviem kedy si ty kolaudovaní a aké boli podmienky vieš.
tiež som pririchtovala že príde zopár ľudí na autách... 7 -10 ?
prišiel .
jeden pán na bicykli .... keby sa lepšie pozrel do výkresov tak by hneď zistil čo všetko nesedí...
zbytočne budeš niečo richtovať - stačí minerálka.
@deti95060810 😀 ďakujem
@timea301196 čo by sa nevybavilo? Že by si sobášny list doniesla dodatočne? Vy asi žijete ešte v socializme.
toto slovensko, žasnem :D ja sa vôôbec ale že vôbec nečudujem že krajina je tam kde je, furt nejaké úplatky
@1ryba no neviem nebola nadšená. Ale keďže už prešla papiere tak to povolila a zapísala nas 😀
Nežijem v socializme žijem na Slovensku 😀 a vieš ako na úrade ako sa pani vyspí tak je 🙂
@laurita285 no ja neviem obaly h úplatkoch točíš. Neviem ako ty ale ked niekto príde na návštevu vždy niečo nachystam
Ku nam prisla starostka a pani zo stavebneho uradu. Nechystala som nic, ked som sa pytala, ci si nieco daju, nechceli ani vodu, ani kavu, nic.
@timea301196 ja ze kolaudáciu pre rodinu a kamošov myslíš 😄 nie pre úradníkov ozaj nic nechystaj 😄 max kávu ponúkni a vodu
@timea301196 to je kolaudácia,nie návšteva........moje nervy
@timea301196 keď idete do úradu už pokakaní a rozmýšlate na obálkou ani sa nedivím, že sa úradníci k vám spravajú ako sa vyspia. Uvedom si a odkáž aj mužovi, že pani na stavebnom a akýkoľvek úradník je tam pre vás a nie vy pre nich.
@1ryba tak vieš niektorí majú rešpekt 🙂
Zmena trvalého bydliska https://navody.digital/zivotne-situacie/zmena-t...
https://www.slovensko.sk/sk/zivotne-situacie/zi...