Ahojte, chcela by som sa opytat, kedze uz dlhsi cas s priatelom uvazujeme o tom, ze vycestujeme do UK, je tu niekto, kto by vedel poradit, co nam treba na zaciatok? Chceli by sme ist zaciatkom juna. Mame uz stvorrocnu dcerku. Dovod je ten, ze v nasom regione sa praca hlada tazko a priatel donedavna za pracou cestoval. Chceli by sme konecne zit normalne, myslime si, ze v Anglicku bude lepsie. Co myslite? Zije niekto z vas v UK? Ake mate skusenosti? Ja som pred desiatimi rokmi pracovala v UK ako aupair, ale teraz je to ine, mam rodinu...
@pasteleria
Budete jen další poláci co dělaj pod cenu. Ale když myslíš, že je to dobrej nápad, tak good luck. A k tomu co potrebujete??? Nechápum, jak to myslíš... Vystoupite v Doveri nebo na Lutonu se seznamem TO DO v ruce vy dva a malý dítě nebo jak jako?
no ved ja to tak cerne nevidim, mne sa anglicko paci, zatial sa tam asi aj da najst praca, nie ako tuna... ci nemam pravdu?
@pasteleria ahoj a čo tak aby šiel najprv tvoj muž omrknúť, vybaviť bývanie, neakú prácu a ty by si za ním prišla tak za mesiac, dva? či už máte vyhladnuté niečo?.....ja by som s malým dieťaťom nešla len tak do neznáma....... 😉
@sendy182
ahoj, no ved to, ze on vobec nehovori po anglicky a ja rozpravam anglicky plynule. je to tazke ist do neznama s malym dietatom, ale vies, ked doma dlho nam je sediet, jednoducho tuna si pracu nenajdem uz ani v second-hande, ci u cinana, pritom mam ukoncene bakalarske vzdelanie, takze rozumies, ze by som brala vsetko mozne, ale neda sa. keby niekto vedel poradit, ako je to v uk....
@pasteleria ako ste dopadli? Popripade niekto iny? Aj ja nad tym ulsem tam uvazujem ale sama, nemam s kym. Ale za to aj mam za kym. Len nechcem byt na obtiaz aj ked moji priatelia ktori tam ziju vobec to tak nevnimaju ze na obtiaz.
Ak by ste niekto chceli poradiť v tejto téme, napiste správu. Naša stránka www.easylondon.sk
Ahojte ja cestujem v stredu do Anglicka, vie mi niekto poradit co potrebujem vybavit na uradoch?
😉