Cestovanie z okresu do okresu

28. apr 2021

Ahojte. Spravy uz nesledujem nemam na to nervy a ani cas kvoli praci pretoze pracujeme skoro nonstop. Nezaregistrovala som, kedze sa situacia na SR zlepsuje ci uz je mozne cestovanie z okresu do okresu s testom? Nemyslim s vynimkami, ale ak chcem ist konecne domov za rodinou po skoro roku, ci sa uz da? Vsade vidim po internete ako kade kto chodi hore-dole po Slovensku tak neviem ci uz sa da?

angel993
28. apr 2021

Už to každému ide na nervy, že nevidí rodinu, tak chodia. My tiež chodíme pravidelne, nenechám rodičov tak dlho samých, ale vždy si to spojím s lekárom, ktorého mám v ich okrese. Cestujeme cez 3 okresy a ešte nás nikdy nezastavili.

autor
28. apr 2021

@angel993 dakujem lebo ja mam rodicov vzdialenych 180km 😔 jasne ze keby cosi poviem ze idem k lekarovi ktoreho tam este stale mam aj ja, ale uveria mi? To je to coho sa bojim ze ako dokazem ze idem k lekarovi aj ked len naoko

veronikaszabova
28. apr 2021

Cesta do prirody a hotovo. 🙂

angel993
28. apr 2021

Môžeš povedať, že sa ideš postarať o rodičov, to je vo výnimkach. Ja nikdy nemám potvrdenie, že idem k lekárovi, veď dnes sa objednáva telefonicky. Záleží na akého policajta natrafiš.