Ahojte dá sa cestovať vlakom my sa chystáme do Popradu kontrolujú to pýtajú nejaké potvrdenia .
@sisa_s cesta za rodičmi
@lilika2891 no vo vynimkach je starostlivost o blizku osobu, ale malo by to byt,ak su odkazani na pomoc, nie chodit na navstevy po rodine...poznam 2 ludi, ktorych policajti kontrolovali aj vo vlaku, ale maju vynimku na prechod z dovodu prace a studia..takze dali potvrdenia a isli dalej...vasa situacia sa bude posudzovat podla policajta individualne asi
@sisa_s moji rodičia sa totiž sťahujú a môj otec je chorí na srdce ten tak nevládze a skoro všetko ostáva na mojej mame mi chceme cestovať zo Zvolena a Poprad je iný okres a ešte aj patrí do východného Slovenska tak neviem bojím sa že nás otočia na pol ceste a nebodaj nám dajú pokutu. Je mi ľúto mojej mami lebo ma toho veľmi veľa.
@lilika2891 pomoc blizkemu pribuznemu je vo vynimkach, kludne chod
Nechcem rozvirit diskusiu, ale toto dali zlu vynimku, hrozne sa to zneuziva... Chodi sa hore dole.
@martinkatinka to je pravda ale nie každý to chce zneužiť napríklad mi nechodieva e apsolutne nikde sme doma maximálne ideme sa prejsť do prirody alebo si nakúpiť a to je všetko ja nechcem ísť zo zámerom na výlet ale pomôcť mame to je všetko
To je diskutabilné, máš kadejakých policajtov, či ti to zoberú neviem. Lebo to môže hocikto povedať že ide za rodičmi..Lepšie by bolo, kebyže to máš nejako dokázať...ale ako?
@martinkatinka to je uz na zodpovednosti ludi, po cinziakoch sa v pivniciach zgrupuju muzi s popijaju a to nejdu ani von z okresu
A dovod cesty do popradu?