Sme Covid pozitívny. Manžel sa rozhodol čerpať namiesto pandemickej PN svoju dovolenku. Môže čerpať pandemicku OCR na pozitívne deti, či sa to nedá?
Buď bude čerpať očr alebo dovolenku
Súbeh nie je možný, tak buď dovolenka, PN, alebo OČR. Výška PN a OČR je rovnaká.
OCR sluzi jednak na ospravedlnenie nepritomnosti v praci (kvoli starostlivosti o clena rodiny) a jednak ako nahrada prijmu (kedze nemoze pracovat lebo je potrebne starat sa o clena rodiny).
Ak ma manzel dovolenku, tak jednak je uz ospravedlnene to, ze nie je v praci a jednak neprichadza o prijem, kedze dovolenka je riadne platena.
Takze nie, nemoze cerpat OCR pocas dovolenky. Z akeho dovodu by ju vlastne chcel cerpat?
akoze by chcel mat dovolenku a OCR sucasne? nie toto nie je mozne, bud bude mat dovolenku a cerpat si tu alebo OCR
Ved dostane rovnaku sumu, nemá to jedno? Von nesmie tak či tak, keď ste v karantene.
Nie bud ocr alebo dovolenku
Pandemicka pn a pandemicka ocr je asi v rovnakej hodnote
financne je sice dovolenka lepsia, ale kolko si jej "zbytocne" minie? tyzden, dva, tri? potom cez leto, ci inokedy ked bude dovolenku treba, potom co? Ale tak to je vasa vec. Za mna osobne, ale zbytocne minanie dovolenky.
pokial ide o pandem. OCR alebo pandem. PN, je to jedno, lebo su platene rovnako.
I ked myslim, ze ak je pozitivna cela rodina, pospravnosti by dospeli mali mat sami na seba pn.
Jasne, ze nemoze cerpat pandemicku ocr ked v praci cerpa dovolenku.
Nemôže byť na dovolenke aj ocr
Bud dovolenka alebo ocr. A ocr a pandemicka pn vyjdu narovnako.
akoze naraz dovolenka + OCR? to sa neda, bud ma jedno alebo druhe
Ako môže byť OČR keď je na dovolenke? Som nepochopila 😀
Dovolenka a OCR nemoze byť sucasne
T
Určite nemôže čerpať dovolenku aj ošetrovné.ked je poz., Musíte byť v karanténe všetci v domácnosti. Vy teda neviem, či pracujete alebo ste na materskej, vtedy neviem, či môže mať ošetrovné.
Buď bude čerpať dovolenku alebo očr?