čakam na pasy pre deti už 3 týžne, chapem,že je dovolenkové obdobie, pred dvoma rokmi v juni sme ich mali hotové do týždna, a teraz ked potrebujem, tak stale nič, čakali ste niekto aj rovnych 30dní? dakujem
Tak pokiaľ ich potrebujes, tak si si mala zaplatiť prednostne. Lehota je aká je, dovolenkové obdobie a klasický kopec ľudí, ktorí sa spamätajú na poslednú chvíľu. A aby som odpovedala na tvoju otázku, ano, čakala som 28 dní
@kiko2008 no jedine ma potom napqdq v pripqde nudze ist vo stvrtok tam a zaplatit opatovne nove pasy na pockanie, pre deti to nie su qz take palky a pokial mate uz zaplatenu dovolenku, tak je to mensia investicia ako pripadne sankcie zo storna
@tahomi dakujem za radu ked tak skusim, no ja nejdem na dovolenku ale za mužom- pracuje v zahraničí, a kedze prišiel kamarat mohol by ma zobrat autom tam a nemusím sa trepat s detmi 14 hodín v buse, ale ked sa inak nebude dat, bus ma nemine 😒
Tak pokiaľ ich potrebujes, tak si si mala zaplatiť prednostne. Lehota je aká je, dovolenkové obdobie a klasický kopec ľudí, ktorí sa spamätajú na poslednú chvíľu. A aby som odpovedala na tvoju otázku, ano, čakala som 28 dní