Čakačky na doklady

abbies
19. máj 2022

Prosím, akú máte skúsenosť s vybavovaním dokladov mimo BA? Senec, Malacky, Pezinok? Mužovi končí OP a chcel by sme aj deťom dať urobiť OP s fotkou. Aj tam treba ísť hneď ráno a čaká sa nekonečne dlho? Sú tam poradové lístky? Zatiaľ som všetko vybavovala v Ružinove, teraz by šiel on s deťmi, tak aby nemuseli dlho čakať. Vďaka.

spuntik1997
19. máj 2022

https://portal.minv.sk/wps/portal/domov/VYSYS/V...
Objednajte sa na presný čas a dátum 🙂 Inak budete čakať veľmi dlho v rade 🙂

abbies
autor
19. máj 2022

@spuntik1997 viem, že sa to dá, ale čo som počula, čítala aj na termín sa dlho čaká. Vďaka

janka_266
19. máj 2022

@abbies ak majú deti do 3 rokov, berú ich prednostne

pukina
19. máj 2022

@abbies my sme si v pondelok vybavovali pas v PK, prisli sme 7:40, odchadzali 8:20 a to otvaraju az o 8 a neboli sme prvi v poradi. utorky a stvrtky byvaju v PK vraj kludnejsie a teraz su este aj 3 pani za okienkom, kedze ide letna sezona kvoli pasom.

abbies
autor
19. máj 2022

@pukina vďaka

vikusjk
19. máj 2022

@abbies co sa objednania terminu tyka, ved tam klikni, vyber si pobocku a uvidis, aky termin ti to ponukne. Mozno mimo BA nie su take dlhe cakacky. Mne v BA dalo termin o mesiac, ale nesuri mi to, tak som to vzala

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aliziana
19. máj 2022

Ja som bola v PK minulý týždeň, ale mali pokazený kolkomat... tak som si vzala lístok, išla kúpiť kolok na poštu, a potom som čakala ešte asi 20 - 30 min...
Bola som tam okolo 11-12.00

mondolina
19. máj 2022

u nás cez elektronický systém termín na druhý týždeň

lusinda1989
19. máj 2022

@pukina ja som bola v utorok a teda pól hodinu som čakala na poradovým lístok a ďalšiu vyše pól hodinu kým som sa dostala dnu v Pezinku. Radšej by som sa skúsila nabudúce objednať na presný čas nevedela som že je tato možnosť

lusinda1989
19. máj 2022

@aliziana už je opravený 😅

tanisha
Autor odpoveď zmazal
Zobraz