Pred mesiacom som vybavovala nový občiansky. Dnes idem vybaviť pas, budú používať tu istú fotku alebo má dnes odfotia nanovo?
@kukulienka999 mne naposledy povedali, ze aj ke fotka menej ako dva roky stara, fotiť nebudu..ale to bolo pred rokom bohvie co sa odvtedy zmenilo
Ja som sice davnejsie (2017) po svadbe menila obciansky a rok na to sme sa stahovali,takze ine bydlisko,a fotili ma zas 🤷♀️
Ja som si dávala minulý rok v októbri robiť nový OP, lebo mi skončila platnosť a v decembri som sa vydávala, takže zasa nový a použili tú istú fotku
Pozdravujem administratívov, ktorí menia stále nadpisy... ✌️ bola som vybavovať PAS nie občiansky preukaz.
Už som naspäť dievcata , dala mi dnes pani v okienku na vyber, či chcem novu fotku alebo použijeme tu z občianskeho preukazu 😊
Kedysi bola možnosť požiadať o nový OP, napr. zmena údajov aj na diaľku a ak mali "čerstvú fotku" tak použili tú a netrebalo ísť ani osobne sa fotiť.
Posledne to zrušili, lebo budú brať aj odtlačky prstov, takže žiadosť sa musí prísť podať osobne.
Daj vedieť ako dopadneš ty.