Budú ma znovu fotiť na občiansky?

kukulienka999
16. nov 2022

Pred mesiacom som vybavovala nový občiansky. Dnes idem vybaviť pas, budú používať tu istú fotku alebo má dnes odfotia nanovo?

maranco
16. nov 2022

Kedysi bola možnosť požiadať o nový OP, napr. zmena údajov aj na diaľku a ak mali "čerstvú fotku" tak použili tú a netrebalo ísť ani osobne sa fotiť.
Posledne to zrušili, lebo budú brať aj odtlačky prstov, takže žiadosť sa musí prísť podať osobne.
Daj vedieť ako dopadneš ty.

hilda08
16. nov 2022

@kukulienka999 mne naposledy povedali, ze aj ke fotka menej ako dva roky stara, fotiť nebudu..ale to bolo pred rokom bohvie co sa odvtedy zmenilo

tani777
16. nov 2022

Ja som sice davnejsie (2017) po svadbe menila obciansky a rok na to sme sa stahovali,takze ine bydlisko,a fotili ma zas 🤷‍♀️

biankaaaa
16. nov 2022

Ja som si dávala minulý rok v októbri robiť nový OP, lebo mi skončila platnosť a v decembri som sa vydávala, takže zasa nový a použili tú istú fotku

kukulienka999
autor
16. nov 2022

Pozdravujem administratívov, ktorí menia stále nadpisy... ✌️ bola som vybavovať PAS nie občiansky preukaz.

Už som naspäť dievcata , dala mi dnes pani v okienku na vyber, či chcem novu fotku alebo použijeme tu z občianskeho preukazu 😊