Poradiťe mi prosím vyradili ma z úradu práce budem terás dostavať dávku naďalej alebo ako to je?
Pracovat si neskusala? Za peniaze je to celkom fajn.
@3009 to naozaj?
@stanulienkat ja som pracoval na dohodu ale má viradily pretože som nezaniesol dohodu
podmienka davky je evidencia na UP takze uz nedostanes plus ak ta vyradili najskor po pol roku sa mozes znovu registrovat a nezabudni si platit zdravotne
@stanulienkat namiesto toho že nie Simi poradila tak tu davaš blbé komenty
@mamina7070 ďakujem
@matusconka to nie su blbe komenty. Mlady clovek by nemal byt bez prace. A dorob si ZS. S takym pravopisom nemas velky vyber.
A čo tak nájsť si normálnu prácu? Mladý človek nemôže mať problém nájsť si prácu, ibaže by sa mu nechcelo pracovať
Keď nie si evidovaná dávku nedostaneš. Zanesenie dohody je tvoja povinnosť, keď ju nevieš dodržať je to tvoj problém.
Nebudeš dostať ani dávky a už musíš platiť zdravotné. Čo je teraz skoro 100 eur mesačne. No hold prúser, choď pracovať. Je to fajn zábava 😁🤷🏻♀️
@klarissa25 gordaňe
@matusconka Nedostaneš dávky keď ťa vyradili. Ani zdravotné odvody ti taktiež už úrad neplatí. Toto si musíš zaplatiť sama, treba si dať pozor aby nevznikol dlh.
čo?? to ako keby si chcela,aby ti chodila výplata aj potom,ako ťa vyhodili z roboty....ja neviem,či sa mám smiať alebo plakať
Nič nedostaneš žiadnu dávku na pol roka musíš platiť ZP v sume 97,80.Ak platiť nebudeš môže prísť neskôr exekútor a v prípade choroby ak máš dlh tak ti poskytnú len neodkladnú starostlivosť ale ináč nič. Ako nechodíš do práce chceš mzdu tak aj toto voči úradu máš nejaké povinnosti hlásiť sa ak si odmietla prácu tak nechce sa ti pracovať tvoj problém nie ich.
@matusconka ak ťa vyradili tak dávku dostávať nebudeš.