Ahojte, neviete niekto či bude stačiť táto sms? Nezadala som mail pri rezarvácii. Nebol to povinný údaj a naši napríklad mal najú vôbec. Vďaka 👍😉
nejaky cas to stacilo, ale neviem ako je to teraz
Nie, bude treba papier
Bude..info z oficialnej stranky ministerstva zdravotnictva
Dnes hovoril na tlačovke minister zdravotníctva, že stačí aj SMS.
@mirkava u nas od pondelka davaju aj certifikat. Neodchadzas hned prec.
@rachel36a u nas sa caka na vysledok testu a daju potvrdenie o vysledku. Potvrdzuju aj papiere, co je tu link vyssie.
Smska stacit nebude - ved to vraveli.
@mirkava ved si pockaj po teste na vysledok a daj si orazit ten papier - vytlac si ho doma.
@veronikaszabova tak ze tam staci tem covid pass cislo a podla toho si to vedia najst... a ak nemam tlaciaren? Ci to kazdy musimat vybavenie kancelarie....
@veronikaszabova my sme napriklad objednany cez koronagov.sk, oficialnej stranky ministerstva zdravotnictva, a tam sa na vysledok necaka...je len odberove okienko, a vysledok chodi vylucne sms...cize nikto to nikomu nemoze potvrdit , kedze ziaden vysledok v case kedy bude na odberovom mieste nema
@mirkava ja by som sa na SMSku urcite nespoliehala. Ved rob ako uznas za vhodne. 🤷♀️
@veronikaszabova smska staci po absolvovani antigenoveho testu. Nestaci pri preukazovani prekonani covidu. To spominali vsade v televizii.
Ja som si vcera nechala orazit ten papier, prisiel mi aj email aj sms. V sms bolo aj priezvisko a rok narodenia.
@mirkava ved kazdy bohovy den nieco - jeden den sa skriepia za hovadiny a dalsi za opatrenia...clovek uz ani nevie co plati co neplati lebo raz tak povedia raz inak, v tv inak povedia nez napisu v clankoch...uz je to riadne unavne co sa deje a to mi staci od kamararov vo svete ked mi napisu ze to co sa deje tu sa inde vo svete nedeje
nebude musi byt potvrdenie od lekara