Bude mi stačiť sms ako dôkaz o absolvovaní antigénového testu?

mirkava
20. jan 2021

Ahojte, neviete niekto či bude stačiť táto sms? Nezadala som mail pri rezarvácii. Nebol to povinný údaj a naši napríklad mal najú vôbec. Vďaka 👍😉

hanka55
20. jan 2021

nebude musi byt potvrdenie od lekara

luckalukas_1
20. jan 2021

nejaky cas to stacilo, ale neviem ako je to teraz

veronikaszabova
20. jan 2021

Nie, bude treba papier

rachel36a
20. jan 2021

Bude..info z oficialnej stranky ministerstva zdravotnictva

judar
20. jan 2021

Tutim je po novom treba vytlacit si zo stranky toto tlacivo a stym ist pri vykone testu....ale uprimne...uz je to unavne co za zbytocne administrativne hovadiny vymyslaju lebo raz je to tak potom tak

sili82
20. jan 2021

Dnes hovoril na tlačovke minister zdravotníctva, že stačí aj SMS.

mirkava
autor
20. jan 2021

@hanka55 ake potvrdenie od lekara? O atgenovom teste?

mirkava
autor
20. jan 2021

@judar ved to mi tam asi nepotvrdia. Urobia odber a odcharzam a vysledok pride do sms

veronikaszabova
20. jan 2021

@mirkava u nas od pondelka davaju aj certifikat. Neodchadzas hned prec.

hanka55
20. jan 2021

@mirkava o prekonani covidu...a 3mesiace nemusis ist na test ked mas papier

mirkava
autor
20. jan 2021

@rachel36a
@sili82 no ako ja nemam problem ist na test a aj objednat sa mi podarilo na piatok. Mail ak je tam ako nepovinny udaj tak to nemozu vyzadovat. Či? Je tam ten covid PASS čislo tak nech si to policajti overia podla toho...

mirkava
autor
20. jan 2021

@hanka55 jasne ale nie o prekonani covidu, ale o vykonani antigenoveho testu ak je negatívny

rachel36a
20. jan 2021

@mirkava je to oficialna stranka kde sa objednava na test, a tam ziadne potvrdenia nedavaju...staci sms

judar
20. jan 2021

@mirkava hlavne ze v spravach na ta3 tarali aby si to ludia zo stranky doma vytlacili a pri vyjonani testu dali orazit...hlavne ze o sms tarali nieco v zmysle ze nestaci...proste same hluposti okolo toho

rachel36a
20. jan 2021

@judar ved ale ako ti to mozu potvrdit, ked vysledok nebudu mat hned

veronikaszabova
20. jan 2021

@rachel36a u nas sa caka na vysledok testu a daju potvrdenie o vysledku. Potvrdzuju aj papiere, co je tu link vyssie.
Smska stacit nebude - ved to vraveli.

mirkava
autor
20. jan 2021

@judar ved prave oni akokeby nevedeli co a ako plati. Chaoticke informacie davaju ludom. Ak je tam ten udaj raz nepovinny tak ho nemozu vyzadovat. Je veka lidi co mail memaju.

veronikaszabova
20. jan 2021

@mirkava ved si pockaj po teste na vysledok a daj si orazit ten papier - vytlac si ho doma.

mirkava
autor
20. jan 2021

@veronikaszabova tak ze tam staci tem covid pass cislo a podla toho si to vedia najst... a ak nemam tlaciaren? Ci to kazdy musimat vybavenie kancelarie....

rachel36a
20. jan 2021

@veronikaszabova my sme napriklad objednany cez koronagov.sk, oficialnej stranky ministerstva zdravotnictva, a tam sa na vysledok necaka...je len odberove okienko, a vysledok chodi vylucne sms...cize nikto to nikomu nemoze potvrdit , kedze ziaden vysledok v case kedy bude na odberovom mieste nema

veronikaszabova
20. jan 2021

@mirkava ja by som sa na SMSku urcite nespoliehala. Ved rob ako uznas za vhodne. 🤷‍♀️

brezza
20. jan 2021

@veronikaszabova smska staci po absolvovani antigenoveho testu. Nestaci pri preukazovani prekonani covidu. To spominali vsade v televizii.

lejla77
21. jan 2021

Ja som si vcera nechala orazit ten papier, prisiel mi aj email aj sms. V sms bolo aj priezvisko a rok narodenia.

judar
21. jan 2021

@mirkava ved kazdy bohovy den nieco - jeden den sa skriepia za hovadiny a dalsi za opatrenia...clovek uz ani nevie co plati co neplati lebo raz tak povedia raz inak, v tv inak povedia nez napisu v clankoch...uz je to riadne unavne co sa deje a to mi staci od kamararov vo svete ked mi napisu ze to co sa deje tu sa inde vo svete nedeje

mirkava
autor
21. jan 2021

@lejla77 ten papier ti orazili bez problemov?

mirkava
autor
21. jan 2021

@brezza aj ja si tak myslim, asi zoberiem aj ten papier preistotu

mirkava
autor
21. jan 2021

@judar veru, nie je to dobre.... 🤔🤯

mirkava
autor
21. jan 2021

@lejla77 a vypisovala si si dopredu ty udajena ten papier? Ako meno, priezvisko a ine?

judar
21. jan 2021

@mirkava nezaujima ich ani to ze sa tu viac krachuje a co som pozerala nezamestnanost je niekde na cisle 8,1% ...

lejla77
21. jan 2021

@mirkava ano, ale sa osivali, ci to potrebujem, ze mi pride sms. Ale ja som si pockala na vysledok aj papier