Ahojte. Prosím stretol sa už niekto s tým že by kontrola na pnku prišla k Vám cez víkend???
Ďakujem
áno, chodia aj cez víkend ...pár minút pred začiatkom vychádzky alebo pár minút po jej skončení ...to je ich špecialita.
a prečo by nechodili, veď aj cez víkend si chorá...
Chodia vzdy 🙂 takze radsej neriskuj lebo pokuty za porusenie pnky zdvihli a prides aj o pnku zaplatenu a bohvie co este..ja som nemala nikdy kontrolu ale napriek tomu som doma a neriskujem ...a mojej mame dosli cez vikend k veceru
@fialka1318 Ziadna pokuta. Len jej zrusia PN a nedostane vyplateny dany mesiac. To je vsetko.
@fialka1318 A aka pokuta za "porusenie PN"? Take nic neexistuje. PN sa neda porusit. Ty jedine nedodržis liecebny rezim ked nie si doma v case kedy mas byt.
@fialka1318 Vdaka. Ale ja to ovladam. Ide o "porusenie liečebného režimu". Ako som uz vyssie napísala. PN t.j.praceneschopnost sa neporušuje.😉
Dalej plati co som uz napísala. Pokutu môžu dat ale málokedy davaju. Urobia len opatrenia, ktoré som uz tiež spomínala.
@evittam tak je to mozne ako si napisala ja casto na pnku nechodim tak som si myslela ze je to ta pokuta a uz len to zeby som riskovala pracu alebo nemocenske preto ze sa chcem ist kupat alebo nwm co to by mi zato nestalo..ak je niekto chory ma byt doma alebo vybehnut k lekarovi ak sa mu pritazi a nie behat po vonku a popripade ma vychadzky na nakup
@fialka1318 Tak to urcite.
zalezi od regionu;)
Ahojte😊 neviete ci chodia/nechodia kontroly zo sociálnej poisťovne aj počas pandemie? Prišla niekomu teraz niekedy? Ďakujem
Jasné že chodia. Si myslíš, že riaditeľ poisťovne kontrolórov nechá sedieť na riti. Veď sú to pre nich peniaze.
@katulienkaja ano, chodia. Aj pocas vikendov.
@nik_yt Ano, chodia aj cez víkend. Nakolko ti SP plati aj vikendy.