Bola už u vás počas PN kontrola cez víkend?

nik_yt
30. jún 2019

Ahojte. Prosím stretol sa už niekto s tým že by kontrola na pnku prišla k Vám cez víkend???

Ďakujem

evittam
30. jún 2019

@nik_yt Ano, chodia aj cez víkend. Nakolko ti SP plati aj vikendy.

lubik87
30. jún 2019

@nik_yt jasné vikendy , sviatky. Dokonca aj o 22 večer alebo o pol 7 ráno

patka06
30. jún 2019

áno, chodia aj cez víkend ...pár minút pred začiatkom vychádzky alebo pár minút po jej skončení ...to je ich špecialita.

mogaa
30. jún 2019

@nik_yt môže prísť kedykoľvek🙂 v piatok, či sviatok, na Vianoce či cez víkend🙂 jasne že chodia, vtedy sa ľudia najčastejšie spoliehajú že im kontrola nepríde🙂

zirafienka
30. jún 2019

a prečo by nechodili, veď aj cez víkend si chorá...

fialka1318
30. jún 2019

Chodia vzdy 🙂 takze radsej neriskuj lebo pokuty za porusenie pnky zdvihli a prides aj o pnku zaplatenu a bohvie co este..ja som nemala nikdy kontrolu ale napriek tomu som doma a neriskujem ...a mojej mame dosli cez vikend k veceru

evittam
30. jún 2019

@fialka1318 Ziadna pokuta. Len jej zrusia PN a nedostane vyplateny dany mesiac. To je vsetko.

evittam
30. jún 2019

@fialka1318 A aka pokuta za "porusenie PN"? Take nic neexistuje. PN sa neda porusit. Ty jedine nedodržis liecebny rezim ked nie si doma v case kedy mas byt.

fialka1318
30. jún 2019
evittam
30. jún 2019

@fialka1318 Vdaka. Ale ja to ovladam. Ide o "porusenie liečebného režimu". Ako som uz vyssie napísala. PN t.j.praceneschopnost sa neporušuje.😉
Dalej plati co som uz napísala. Pokutu môžu dat ale málokedy davaju. Urobia len opatrenia, ktoré som uz tiež spomínala.

fialka1318
30. jún 2019

@evittam tak je to mozne ako si napisala ja casto na pnku nechodim tak som si myslela ze je to ta pokuta a uz len to zeby som riskovala pracu alebo nemocenske preto ze sa chcem ist kupat alebo nwm co to by mi zato nestalo..ak je niekto chory ma byt doma alebo vybehnut k lekarovi ak sa mu pritazi a nie behat po vonku a popripade ma vychadzky na nakup

evittam
30. jún 2019

@fialka1318 Tak to urcite.

sorciera24
30. jún 2019

zalezi od regionu;)

natuska87
1. júl 2019

@nik_yt Chodia...Imtenzívne.😲

katulienkaja
8. sep 2020

Ahojte😊 neviete ci chodia/nechodia kontroly zo sociálnej poisťovne aj počas pandemie? Prišla niekomu teraz niekedy? Ďakujem

zirafienka
8. sep 2020

Jasné že chodia. Si myslíš, že riaditeľ poisťovne kontrolórov nechá sedieť na riti. Veď sú to pre nich peniaze.

veronikaszabova
8. sep 2020

@katulienkaja ano, chodia. Aj pocas vikendov.

sorciera24
Autor odpoveď zmazal
Zobraz