Ahojte,idem dcére vybaviť preukazku na vlak aby mohla cestovať zadarmo. Má 7 rokov, prváčka. Čo budem potrebovať na to? Potvrdenie zo školy? Ďakujem
@salome123 ahoj .ak bude pravidelne dochadzat vlakom z domu do skoly...moze si kupit mesacny listok zadarmo na danu trasu... a nemusi kazdy den stepovat pri pokladni..no k tomu potrebuje aj potvrdenie zo skoly...hoci este nema 15.. ja to tiez prave riesim..
potrebuješ aj vypísanú žiadanku http://www.slovakrail.sk/fileadmin/dokumenty/20...
do 15 rokov nepotrebuješ potvrdenie zo školy, ak dcéra bude chodiť vlakom len občas, na žiadanke zaškrtni prvé políčko
Bud si vytlac z internetu alebo na stanici ti to daju, ziadanku treba vypisat a fotku bude treba 🙂
@jeltica ziadna ziadanka mi nebola treba. Dosla som s fotkou, RL a mojim OP, slecna potukala, dala fotku na preukaz, zalepila, hotovo.
ja som tiez nevypisovala ziadnu ziadanku. Doniesla som fotku, pas a moj OP. Na pockanie preukaz vystavili
tak asi ako kde, niekde treba a niekde spravia bez žiadanky
Fotku 2x3 cm, pas alebo rodny list dietata, tvoj OP. Ziadne potvrdenie, to az od 15.