icon

Basler poisťovňa

janulka2811
13. okt 2018

Mate niekto skusenosti,nikde nepisu poplatky,uroky nic ... iba zo zvedavosti,ponuka to kamarat z OVB a hada sa somnou,ze je to najlepsie 😂

viekor
Autor odpoveď zmazal
janulka2811
autor
13. okt 2018

@viekor ake mas podmienky,poplatky,uroky atd ???
Niekde v zmluve si to docitala???

amonet
13. okt 2018

Je to IZP ak ti spravi iba rizikovku ok. Inak je to strata penazi

viekor
Autor odpoveď zmazal
janulka2811
autor
13. okt 2018

@viekor po mne pytal 35€ ... no z poistenim a sporenim.Recenzie maju dost zle,preto sa pytam tady.

janulka2811
autor
13. okt 2018

@amonet
Chcel urobit poistku zo sporenim za 35€/mes.
Maju dost zle recenzie ...

viekor
13. okt 2018

pre deti máme takto, ale muž platí 40 eur má rizikové povolanie, tak človek nikdy nevie sme tam poisteny dobrých 8 rokov a žiadny problém , ale ja píšem za seba a recenzie som naozaj ani raz nečítala

derdia
13. okt 2018

@janulka2811 ja to mam...ale je to poistenie urazove,a este nejake...a tusim chorobh...zoznam naor nejakych 35 alebo viac chorob tusim.platim 36.20 polrocne.

amonet
13. okt 2018

@janulka2811 cez poistku sa nespori. Poistka je na zaistenie prijmu v pripade urazu alebo choroby. Na sporenie su spravcovske spolocnosti... V poiatkach mas kopu poplatkov, a peniaze tak vyhadzujes von oknom

derdia
13. okt 2018

@amonet a ked mas poistene auto?Aj tak ich vychadzujes von oknom....poistka je poistka.Ja mam napr.aj poistenie so sporenim...takze si aj sporim...a napsat dostanem len tu cast ktoru sporim.to je jasne....za auto ked nehavarujes ti tiez nijto peniaze nevrati....

amonet
13. okt 2018

@derdia poistka ma kryt skody. Ked havarujes mas havarijnu a zaplatia opravu. Ak mas pzp a naburas niekoho tak mas plnenie pre toho druheho. Zrataj si kolko si "sporis" a kolko ti realne daju

janulka2811
autor
13. okt 2018

@amonet ved to,pretoze nikde nieje pisane urocenie,poplatky ... a ked sa ho pytam nevie odpovedat.

janulka2811
autor
13. okt 2018

@viekor ja som citala recenzie praveze a zhrozila som sa doslova,ved skus niekedy a uvidis.

evittam
13. okt 2018

@derdia Porovnávas neporovnateľne.😁
Suhlas s
@amonet

evittam
13. okt 2018

@janulka2811 Akoze nevie?! To co je za "agenta s teplou vodou"?😂😂😂 Hlavne, že vie ze je to najlepšie-tak max.pre neho. Financna gramotnosť ludi je na zaplakanie a este idú taki robit aj financnych poradcov...

janulka2811
autor
13. okt 2018

@evittam preto pisem,nevie povedat priamo na rovinu a poviem ti to co som sa docitala v recenziach,rozmyslam pre koho je poistenie vyhodne ci pre spotrebitela alebo pre Basler ...

evittam
13. okt 2018

@janulka2811 Samozrejme,ze nie pre teba. Take nieco totiž neexistuje, bohužiaľ.😉

xxxkatka
13. okt 2018

@janulka2811 za mna urcite nie, mala som urazy, nemocnica a ked malo byt plnenie za nemocnicu xy vyhovoriek preco vyplatenie nemoze nastat. Nasrala som sa a okamzite zrusila.

janulka2811
autor
13. okt 2018

@xxxkatka pisem ti spravu.

derdia
14. okt 2018

@amonet ale ja si nesporim tu v basler poistovni....a daju mi to co sporim.tie eura ktore sporim.samozrejme,ze nie tie,ktore si platim ako poistenie.a neprisla som sa sem hadat.Takze dovidenia.

derdia
14. okt 2018

Radsej meby tu napisal niekto realne,ci mu bolo vyolatene to co slubuju..
Alebo ako sa spravaju,ked niekto cerpa poistku.

To by bolo super.ale realne skusenosti.

evittam
14. okt 2018

@derdia Ako vies,ze ti ich daju?

petercmorej
21. mar 2019

dobry den damy. Basler ma vo svojich produktoch neprimerane vysoke poplatky. Aktualne proti nemu vedieme cca 15 sudnych sporov: https://www.chranimespotrebitelov.sk/basler-deu...

janulka2811
autor
22. mar 2019

@petercmorej dakujem Vam pekne za vaasu radu,uz som ,,kamarata,, poslala co najdalej s jeho poistenim od Baslera.

bublinka127
16. jan 2020

Ahojte mam poistku v Basleri a dnes mi prisiel list ze zmluvy predali spolocnosti poistovni Youplus Insurance International AG so sidlom v Lichtenstajnsku..
Neviem ci to vypovedat..dik

martinka1235
27. jan 2020

kto ma platnu zmluvu z Baslerom kontaktujte ma.

nika82
27. jan 2020

sama pises ze RECENZIE MAJU DOST ZLE, tak neni ocom NIE NIE NIE a este raz NIE