Taka som vytocena na MM...on je taky naivny,ze sa da nahovorit na barsco....
Volali mu kedysi z tejto firmy,ze ci mu mozu zaslat vzorku ponoziek,za 1 €...a on pekne krasne nadiktoval adresu...ponozky prisli,obycajnou postou,bez podpisu so sekom vo vnutri na 1 €..a ja sikovna,ponozky som si obula,sek zahodila....sak co sa budem,podvodnici jedny,zistuju cislo,vyvolavaju,ked im clovek povie,ze ponozky predavaju aj v obchode 200m od domu,nevadi...oni su najlepsi...najdem si to v schranke..sak kazdy mame schranku s otvorom o velkosti ich krabicky....a preto musime po zasielku letiet na postu 2 km.....potom volali,ze sme nezaplatili...nastastie sme boli spolu pri tom..chytro som mu naposunkovala,ze ved nam nic neprislo 😝 ...tak fajn,ze oni si to vybavia na poste...a teda nas aj vymazavaju z databazy...po asi 2 mesiacoch..sups dalsie ponozky-3-je so sekom na 13,80 €...a ja sikovna,zase jedny ponozky na nohe a sek v kosi....a potom co som sa bezuspesne snazila muzovi vysvetlit,ze "nic neprislo",nic sme neobjednavali..tak nemame co platit....on krasne zdvihol telefon a povedal,ze mu prisli nevyziadane ponozky,ktore nechcel a preco mu ich znova posielali,ked ho mali vymazat z databazy...ma skoro vystrelo...tak ze im ich mame zaslat naspat...prt im zasleme....oni nemaju doklad,ze ich zasielali,my ze sme ich prevzali..ich problem...nemaju obtazovaz...atd...a postovne mi kto preplati???
Ma niekto skusenost s touto firmou??
@hradnapani by ma zaujimalo,na zaklade coho ma mozu dat exekutorovi...ziaden podpis..a o.i.vobec nemuseli volat so mnou/manzelom...proste dotycnym....by ma zaujimalo,dat to na sud...ake dokazy budu mat...tu adresu si kludne mozu opisat s hociakeho baraku,domu,meno zo zvonceka..atd...
a navyse posta od nich chodi bez potvrdenia o vyzdvihnuti
@lubikan zruste to zasielanie, lebo sa zacnu ohanat exekutorom atd
viac tu: http://www.mogonov.sk/clanky/ponozkovy-biznis
skusenost tiez jedneho zakaznika:
Zakrátko po skončení telefonátu som si totiž uvedomil, že tá žena ma cvičila ako malého Jarda a ja som ju na slovo poslúchal. O týždeň mi došiel list zo žilinského P.O.BOX-u,v ktorom mi "švajčiarska" firma potvrdila, že som si objednal ponožky za jedno euro a ďalšie služby k tomu. Tie ďalšie služby sa mi nepozdávali, a tak som sa snažil dovolať na zákaznícku linku a objednávku zrušiť. Podarilo sa mi to až na štvrtý deň. No aké bolo moje prekvapenie, keď mi telefónna operátorka oznámila, že zasielanie sa nedá zrušiť. Vraj to treba skúsiť až po druhej zásielke. Len tak na okraj, v liste uvedené faxové číslo ani mailová adresa firmy nebola prístupná. Po mesiaci mi prišla vzorka ponožiek a vzápätí tri rovnaké páry so zloženkou na 13,80 eura. Okamžite som zaslal list aj s telefonátom, že žiadne ďalšie ponožky nechcem. O mesiac mi prišla už iba zloženka na 13,80 eura a ponožiek nikde, musel som ju napriek tomu uhradiť, lebo v liste hrozili sankciami a exekútorom, keďže som sa v telefonickom rozhovore zaviazal, že súhlasím s pravidelným zasielaním "švajčiarskych" ponožiek. Nakoniec sa mi predsa len podarilo zasielanie zrušiť, ale nepríjemný pocit mi ešte dlho zostane.