Som 12mes. na rodičovskej dovolenke, čo budem až do troch rokov veku dieťaťa (samozrejme), som zamestnaná, v októbri možno ukončím pracovný pomer s odstupným, dostanem potom z úradu práce nejakú podporu aj napriek tomu že stále budem na rodičovskej? Vdaka
@lenka110611 žiadnu.. máš rodičovský, odstupné a ešte by si aj podporu chcela? 😀
@martinkatinka malá kopa pýta viac 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@lenka110611
na poberanie podpory musíš byť evidovaná na up ako uchádzač o zamestnaie, tj. ak môžeš a chceš pracovať a hladáš si prácu. Počas poberania RP nie je nárok na vyplácanie podpory, až po ukončení jej poberania, ale poberanie RP môžeš prehodiť na pracujúceho manžela.
Podla terajšieho zákona, ak ti trval prac.pomer a aj poistenie aspon 2roky, tak ak sa zaeviduješ do 1roka po ukončení pp, tak ti nárok vznikne. Ale ako sa zákony zmenia????? tiež neriešim výšku podpory.
@petraxy6 svoj vyjadrovací deficit si ventilujte niekde inde, keď potrebujete niekoho urážať obráťte sa na svoju rodinu a nie cudzích ľudí, absolútne ma nepoznáte a neviete prečo sa na to pýtam, takže ak tak veľmi potrebujete niekoho pourážať, nech sa páči, hádam vás je doma dosť
@lenka110611 cítila som potrebu tak napísať, tak som písala. Toto bola otázka za 100bodov. ak sa ti to podarí, tak klobúk dolu. A do mojej rodiny ťa nič moja pekná,. Cucaj si tam lováče od štátu a mňa nechaj na pokoji.
@lenka110611 bud ukoncis rodicovsku a zahlasis sa na urad prace, budes dostavat podporu...alebo ostanes dalej na rodicovskej a budes ju poberat aj nadalej...
posledny prispevok ma konecne nejaky zmysel nez tie predosle ustipacne poznamky.....dakujem habibi78 aj ja som si to uzrejmila do buducnosti ;) ale zakony sa mozu este rozne menit..
@lenka110611 nemozes brat podporu aj rodicovsku.Ved ani plat nedostavas ked si doma....