Ako treba zrusit splnomocnenie na preberanie posty?ta osoba s tym nesuhlasi,nechce odovzdat karticku.kde treba ist?na poste povedali,ze treba doniest karticku.
Ale to je ex mojho priatela a on ma trvaly pobyt na jej adrese.my sme v podnajme,a tu si ho nevie dat.neda sa to nejak cez policiu?alebo zeby tam poslali niekoho po nu?
@miskacharly vsade kde potrebujete nahlasit tzv.adresu na dorucovanie,a to na podnajom
@miskacharly no to by som sa nato pozrela,aby mi na poste toto nezrusili,...veducu posty si zavolajte a napisete ziadost o zrusenie,...a povedzte,ze aky problem je,....
A budu to potom musiet zrusit?zajtra sa tam pojdem popytat.dakujem 🙂
@miskacharly preco si neda trvaly pobyt k rodicom? toto nechapem... 😕 😕
Ak ti nepojde zrusit, co je bez karticky problem, daj si preposielat vsetku postu na inu adresu.
@sisaha lebo byva daleko.
@84verca84 ved to bude asi,lebo tu v tomto meste su taki ochotni...
@miskacharly a to je nejaky problem? rodicia preberu. Mozu naskenovat a poslat mailom. aj ked ste v podnajme, na schranku si mozete predsa uviest meno a rodicia mu to mozu obycajne preposlat.. Kolko posty mu mesacne chodi? Ucty? vsetko sa dnes da posielat elektronicky do mailu.. Pokial nejde o dane z nehnutelnosti, tak nevidim absolutne problem v doručovaní pošty.
Robila som pred materskou na pošte a viem, že bez kartičky je to fakt problém. Nakoľko si na pošte a ani doručovateľka nemôže pamätať, či sa niečo zrušilo. A on ak sa preukáže kartičkou, tak ona je mu povinná to vydať. Skús si zriadiť POST BOX, a tam ti musia ukladať všetku poštu. Aj oznámenia o zásielkách. Alebo sa skús s tou vedúcou neako poradiť. Je to dosť blbý problém.
@84verca84 a s policiou sa to nejak neda?
@miskacharly Na poste si asi nepochodila. Ale s tou policiou ti neviem piradit. Ale pokial k nim zajdes, tak za opytanie nic nedas. A nemenila si si ty alebo ex obciansky preukaz? Vtedy sa stava spln.neplatne, nakplko nesedia na nom udaje.
spisat zrusenie splnomocnenia, na mestskom urade podpisat, samozrejme overenym podpisom, odniest na postu a mozuTi fukat ...aj celu karticku
@aduskatt a potom jej zoberu tu karticku?
@miskacharly to uz moze byt jedno.na poste proste bude prikaz, ze nesmu a hotovo.uz ako si to oni zariadia je ich vec a ked jej postu vydaju napriek zrusenemu splnomocneniu, bude problem, samozrejme kopiu toho zruseneho splnomocnenia poslat doporucene aj jej...............a v tom momente, ak aj preberie tvoju postu ma problem aj ona........
@aduskatt dakujem 🙂
@miskacharly za malicko🙂
@miskacharly ak nevies odobrat karticku, tak obmedz pristup k schranke..vymen zamok