Ahojte baby. Viete poradit kde alebo ako zistím na koho je písana jedna prevadzka ? Konkretne zmrzlinareň 😊
V katastri urcite nie. Na papieri, kde je otvaracia doba je zodpovedny veduci, takze bud tam. Alebo idealne na bločku su tieto udaje 🙂 resp. obchodne meno tam je, aj ičo myslim, a podla toho uz lahko vygooglis aj meno majitela (ak by sa nezhodovalo s obchodnym menom)
@beatrixx1525 majitel pozemku vobec nemusi byt prevadzkar. Moze ho mat v prenajme.
@autorka na blocku by malo byt napisane meno, alebo firma. Ak firma, meno dohladas v www.orsr.sk ( obchodny register sr)
na zmrzlinarni (tak ako na kazdej inej prevadzke cohokolvek) musi byt uvedene kto ju prevadzkuje, spolu s kontaktmi, udajmi vsetkymi, zodpovednou osobou... vacsinou tam kde otvaracie hodiny maju.
Dokonca aj vzor bloku tam musi byt, cize aj tam su udaje.
Babyyy ....ja viem , ale zmrzlináreň nema vylepene tieto udaje , a blocky k zmrzke tak isto nedáva ...
No ked nedava blocky a ani nema udaje o prevadzke, tak to je na kontrolu od financnej spravy a mastnu pokutu 🤷♀️
nech sa paci napis aj na SOI 🙂 ak tam nic nema, dokonca nedava bloky, kuk dnu ci vobec ma kasu :D a pekne nahlasit, checknu vsetko :D Soika kontroluje aj fci ma hygienu nahlasenu, prevadzku nahlasenu, zivnostensky a vsetko... ;)
@selena_luna jaj pardón moja chyba, zle som prečítala zadanie 😁
Na živnostenskom?na obecnom úrade, miestnom?niekto im musel prevádzku odsúhlasiť
Nedáva alebo len netlačí a nepodáva zákazníkom?
Mne ani nenapadlo nikdy si od zmrzliny brať blocik. 😄
Ale keď to chceš zistiť tak si ho normálne vypýtaj.
ved na papieri kde je otvaracia doba je tam meno