Ahojte, idem si po radu... V marci som bola pozitívna, potvrdené antigenom. Čakala som, že mi teraz príde to 9-miestne číslo-covid pass. Neprišlo, išla som sa opýtať na MOM, a ževraj ja nemám covid pass, pretože som sa bola testovať na odbernom mieste, ktoré nebolo prihlásené do NCZI. Samozrejme tam sa dovolať je nereálne. Že sa mám dať otestovať a covid pass mi bude pridelený. Alebo sa mám zaočkovať. Ale mne ide práve o to potvrdenie o prekonaní. Myslíte, že sa s tým už nedá nič robiť? Alebo sa ešte môžem spoliehať aspoň na zdravotnú poisťovňu? Ďakujem
Potvrdenie o prekonaní covid ti mal vystaviť tvoj obvodný lekár, no ak si nebola na pcr na 8 deň od pozor antigénu, tak neviem ako to je. Určite ti niekto poradí.
@jelus presne ako pise @janai1 , prekonanie samotne už nemá výnimku. Buď sa treba dat do 180 dni zaočkovať, alebo testy tam, kde treba.
Pripadne sa môžeš zaregistrovať na test/ockovanie a keď príde mail, následne registráciu zrušiť. Ale to covid-pass číslo už budeš tým pádom mat.
I tak však v registri NZCI možno nebude záznam o antigene, ak to tam z MOM nehlásili. Kontaktovala si vtedy aspoň RUVZ? Môžu zo mat evidované oni.
Nemas v app zdravotnej poistovne. Mne prisiel teraz email od dovery ze aj tam zo je
@sasanka605 vďaka za upozornenie, pred chvíľou niečo prišlo, ale teraz mi nejde prihlásiť do aplikácie
@sasanka605
@v3rca11 ono sa to tak často mení, že co platí dnes, zajtra nemusí. Menia dátumy, odkedy čo platí, prechodne obdobia… takze si človek musí zistiť v deň D, čo mu treba.
Napríklad sme šli s vtedy ešte neockovanou dcérou do divadla, ráno bolo treba antigen, tak sa bežala rýchlo otestovať a večer už nebolo treba 🤣
@jelus prepokladam, ze ti nejde prihlasit sa do aplikacie, lebo do pristupoveho kodu zadavas covid pass🤷🏻♀️
@alexandra2468 Nie, mne sa nedalo prihlásiť do aplikácie zdravotnej poisťovne-mali chvíľu nejakú poruchu. Už to ide.
Ja číslo covid pass nemám.
@jelus budes to mat v apke. aj my to tak mame. muz po pcr, ja po antigene a dcera na zaklade vysokych protilatok. maju v tom este chaos, mne dnes na pobocke dovery povedali, ze v pondelok bude nejaky restart a vtedy by to uz mali mat vsetci. tiez sa skrz tuto vynimku chystame do HR a potom do grecka.
@janai1 ja som sa vyjadrila len k získaniu toho potvrdenia. Samozrejme že ak sa jedná o cestu do zahraničia tak si treba naštudovať podmienky. Z väčšiny krajín je nutná 2 týždňová karanténa pokiaľ nie si zaočkovaná. Ale všetko sa mení z minúty na minútu, čiže ktovie čo bude zajtra 🙄
@matkahelka ďakujem, zatiaľ to nemám, na stránke píšu, že po 9.júli príde "prekonaným"
@janai1 možno skôr, ako písala @matkahelka. Len aby to vôbec bolo možné...
@jelus a načo potrebuješ to potvrdenie? Na Slovensku ho neuznávajú už vôbec, musíš mat aspoň 1. dávku aby ti ho uznali