Ako žiadať výnimku, keď chcem, aby bolo na pohrebe viac ako 6 ľudí?

16. jan 2021

Poradte mi prosim ako ziadat o vynimku, ked chcem viac ako 6 ludi na pohrebe.Pozerala som stranku ministerstva zdravotnictva, ale neviem sa z toho vysomarit.Dakujem zo srdca

janinah
16. jan 2021

tam kde Lučanského rodina....

ajka0207
16. jan 2021

Pokiaľ ja viem, tak je to tak že v dome smútku môže byť šesť ľudí a vonku hocikolko. Teda určite to tak bolo v decembri. Cize podľa mňa k rakve nech sa idú rozlúčiť postupne a počas pohrebu nech stoja von. Ale teda neviem ako to máte u vás. U nás je reproduktor a počuť von celú smútočnú reč.

danusa64
16. jan 2021

@ajka0207 to nieje pravda, po novom aj vonku len 6ludi. Mali sme pred tyzdnom a upozornovali nas ze len 6 inak moze byt problem ak by prisla kontrola nahodou na cintorin. Bolo nas 10, ale 4 stali o 3 hroby dalej pre istotu.

ajka0207
16. jan 2021

@danusa64 aha, no som nepostrehla toto sprísnenie,naši boli 20.12. na pohrebe, tak som myslela že stále je to tak.

puklica13
16. jan 2021

O vynimku mozes poziadat regionalny urad verejneho zdravotnictva..

brna1989
16. jan 2021

@danusa64 pravda.aj my sme mali v novembri a bolo tak,že v dome smútku 6ludi a prestriedali sme sa a potom sme ostali na stoličkách pri rakve najbližší.vonku nebol počet ľudí obmedzený.
Teraz je to už len dokopy 6ludi na pohrebe.
Výnimka neviem ,kde sa žiada.

nominativ
16. jan 2021

S negatívnym testom nie starším ako 12 hodín som bola na pohrebe 08.01. Dočítala som sa to niekde, ale už neivem kde. Za mňa sú tieto info strašný bordel.

Ľudí bolo viac. Asi 25- 30 a rozlezeni po cintoríne. K hrobu prišiel každý, do domu smutku kňaz nemohol ísť, ak tam bolo viac ľudí.