Prosím, nájde sa tu niekto kto si v poslednej dobe vybavoval pas na počkanie ? Koľko to teraz trvá napr. : v BA ? Dá sa aj naozaj na počkanie - proste do pár hodín, alebo vydávajú len do 48 hodín ?
2 pracovne dni -52 eur
vsetky pasy vraj robia v BA. ja som si davala robit v piatok v KE a hned v utorok mi uz prisiel a to som si davala na 30d lehotu.....takze teraz asi toho maju malo, ako ked je sezona, takze to ide rychlo........
Ahojte- co potrebujem k vybaveniu pasu? poplatok 33 e platim v hotovosti, ci mam priniest kolky? da sa na webe stiahnut nejaka ziadost? aby som si to doma uz vypisala? alebo az na miestše ( na stranke minv.sk som nic nenasla...
treba kolky a OP, u detí RL
ahojte prosim vas o radu neviete niekto či sa da vybavit česky pas i na Slovensku
ahoj chcela by som si vybavit pas novy ale chcela by som ho mat uz v polovici juna lebo odlietam do anglicka tak chcela bysom ho uz mat cim skvor ak by sa dalo tak by som aj prplatila len aby som dlho nanho necakala dakujem 🙂
ja zajtra cestujem a zistila som ze nemam platny cestovny pas, co mam robit teraz uz asi nic vsak
☹
Dobry den.Chcem sa spyttat ci predavaju kolky na policii na cestovne pasy,alebo to sa ma kupit na poste?
@kjkk prosím Ta vybavila si ho do pár hodín? My o pár hodin odmietame a zistila som, že decká majú neplatný pes
prosim ta podarilo sa? mas nejaku dobru informaciu? budem velmi vdacna za odpoved
@megi1989 ahoj chcela by som ta opytat ci ako si dopadla s tym pasom my by sme potrebovali na pockanie da sa to nevies mi poradit?
Ako najrýchlejšie sa dá vybaviť cestovný pas pre dieťa.
@babatko37 do 48 hod, zrýchlený cestovný doklad,
@estherka73 ako ste to vtedy poriesili?
Nikto ?