Ahojte,existuje spôsob ako urýchliť vydanie stavebného povolenia? Čakáme už skoro 4 mesiace,a ked volám,stále povedia, že mame čakať,Ako dlho ste Vy čakali?Čas nás tlačí.
@zuzkaa1991 malo by to tak byť 60 dní, bohužiaľ,vždy povedia,že majú toho veľa,treba čakať a už ma to prestáva baviť
Podať znova návrh na SU nech koná vo veci. Najlepšie do ele. schránky. No a potom tam volat aj každý druhý deň
@moony99 tak ako pisu baby volat kazdy den a upozornovat ze lehotu prekročili ze budete riesit na vyssich miestach bohuzial neviem kto je nad nimi....obec/mesto
Odo dna co sme si na to zaplatili stavebneho ing sme dostali povolenie po 1.5roku. Moj brat v inom kraji ho dostal za 2mesiace. A nie,ziadne problemy napr s pristupovou cestou alebo inymi vecami neboli...
9 mesiacov. Popri tom problemy, stratili mi vsetky prilohy - po 4 mesiacoch tvrdili, ze som ich nedodala (akoze si po 4 mesiacoch "vsimli", ze sme podali podla ich tvrdenia len ziadost bez projektu a priloh, nastastie som mala od vsetkeho kopie, o originaly som ale prisla)), potom boli ine problemy, potom som vypisala ziadost o prelozenie na iny urad, potom boli este ine problemy, potom boli dovolenky: 2 tyzdne starosta, 2 tyzdne uradnicka. V decembri sme dali ziadost aby sme na jar mohli zacat a zacinali sme zial az v septembri
maju na to 60 dni ale az od momentu kedy dodate vy vsetky potrebne vyjadrenia a podklady
takze u vas to este urcite nepresiahlo lehotu kedze si minule rieisla zamietave stanovisko z plynarni
dalsia dolezita vec je ci staviate na ornej pode tam musi prebehnut aj uzemne konanie a vynatie ornej pody a o to sa to predlzi
dolezite je aj ci mate vyriesenu pristupovu cestu k pozemku
mám s týmto dosť skúseností.... záležalo len na úradníčke a jej "sympatiách" 🙄 ale teda treba ich bombardovať či osobne, alebo telefonicky, tlačiť a tlačiť. lebo to hodí na stôl a zahádže ďalšími projektmi. paradoxne na dedinách to išlo rýchlejšie ako v meste...
@mamina7070 ano toto všetko je vyriešené
@moony99 nie je tak ze do 30 dni od podania by mali vydat ??ak mate vsetky prilohy spravne....poprípade do 60dni
?viem ze ja som s pracovnickou vzdy prechádzala. Co mi chyba ak som.mala vsetko správne vypisala.tlacivo na povolenie