Dobrý deň, neviem ako ukončiť zmluvu s SPP na uhlikovu stopku. Som inval.dochodca, prosím o pomoc. Dakujem
@rebellefleur dobrý deň, momentálne som v zahraničí, nemám pri sebe zmluvu, za 10 dní som doma , napíšem ďakujem zatiaľ.
aj ja som bola oklamana a podvedena RIEšIM TO ASI 3 MES neda sa ale netreba plaťiť v zmluve treba prečitať zanik a tam to je
@rebellefleur aj mňa oklamali u SPP podpísala som za klienta zmluvu ako nový odberateľ a prišla aj faktúra za uhlíkovu stopku. O takej službe som nikdy nepočula museli mi to podšuchnúť na podpis ani neviem kedy a ako.Neviem ako to úspečne môžem zrušiť. Ja som mala ích plnú moc na uzatvorenie novej zmluvy ale nie doplnkových služieb.Zajtra pôjdem na pobočku riešiť ten ích podraz
ja to už neplatím dala dom si zrušiť sipo s úctu a robím si domáci prevod už asi od apríla neplatím chodí mi emailom doklad na zaplatenie ale žiadna upomienka ... ani pozdĺžnosť neviem či pochodíte oni Vám to už nezrušia vraj raz už podpísaná zmluva ktorá sa vraj nedá zrušiť ale volala som právnikovi, on mi poradil že nech vydžim neplatiť 3 mes. a potom vraj to zanikne .
Len vydžte neplaťiť ja som vydržala a má už konečne pokoj od nich zrušili mi zmluvu
k 6.3.2023 zrušenie
@jefo1 Dobrý deň, prosím Vás ak ste neplatili túto službu mali ste na iný variabilný symbol na uhlíkovej stope a iný na platbu plynu?
Ahojte, takže ak dôchodca prestane platiť, tiež podvodom podpísaná zmluva, kt. mu bola vložená medzi riadne zmluvy na pobočke. Prestať platiť 4 mesiace a tým pádom ozaj zanikne a nubudu to vymáhať? Nie, že za pár rokov príde aj s urokami
@danielahamar Naozaj staci prestat platit. Je to aj v zmluve a potvrdili mi to aj v spp.
@monikamoniak ďakujem, lebo je to choré, ako zarábajú na nepozornosti ludi
@slavinka10 zdravím mne už poslali upomienku mám tam dlh 50 eur už som kontaktoval právnu poradňu dlh vyplatím ale až zmluva zanikne .len dúfam že to nebudú vymáhať
@monikamoniak len neviem prečo mi poslali upomienku a už to neplatím dlho prestali posielať faktúri ako by na mňa zabudli a teraz znovu ale aj s úpomienkov s nezaplatenými faktúrami 50 eur
@bodo45 mne to tiez najprv odmietli zrusit. Potom som si poriadne precitala zmluvu (odporucam precitat), kde bolo napisane nieco v zmysle, ze ked to neuhradim, zmluva zanikne. Isla som tam osobne, odvolala som sa na zmluvu a pracovnicka mi povedala, ze to je pravda, ale stale budu posielat upomienky. Este raz som tam vtedy napisala staznost a v priebehu dna mi to zrusili.
@monikamoniak ja som po mesiaci vyvolával potom mi povedali že písomne treba požiadať ,tak som napísal a poslal i meilom a zamietli mi to ,teraz čakám na zrušenie podľa úpomienky ak ju neuhradím do desať dní zmluva sa ruší. Tak uvydím .pekný deň prajem
@janovicova
Úplne geniálne, keď štátny podnik rovnakým spôsobom ako iný šmejdi ojebabráva svojich zákazníkov. Už sa v tomto štáte ničomu nedivým.
Tu je elaborát čo to vlastne je ako sa toho zbaviť...
https://www.vyhodnaenergia.sk/blog/58/info/uhli...
@fido69 len si predstavte že ja som ako tak mladý ale čo urobia postarší ľudia ktorý netušia ani čo podpísali .kľudne budú plniť niekomu vrecko .takto som dopadol aj ja medzi zmluvou o dodávke plynu bola aj táto zmluva jeden krát žiadna kópia pre mňa a keď že som prechádzal so slovakenetgy do SPP tak som nemal dôvod mať neaké podozrenie tak som podvečer prišiel domov a začal podpisovať zmluvu aby som to vedel ráno poslať samozrejme som podpísal aj uhlíkovú stopu .je to podvod ako hrom na ludí .ale teraz už viem že treba aj banalitu preveriť skôr ako ju podpíšem .pekný večer
@janovicova - tu zmluvu máš na dobu neurčitú alebo určitú?