Ahojte baby som už zúfalá tak som sa rozhodla obrátiť na vás dúfajúc že spoločne nájdeme odpoved na moju dilemu... 7.6.2019 som podpísala príkaznú zmluvu vo firme data call s.r.o po pár dňoch som si uvedomila že to nie je práca pre mma a tak chcem odtiaľ odísť. Zmluva je na dobu určitú konkrétne do 31.12.2019
Neviem akým spôsobom ukončiť pp je to moja prvá práca nakoľko som po maturitách doteraz to boli len brigády. Slečna ktorá somnou viedla školenie aj pohovor hovorila že táto zmluva je len na dohodu a je tam skúšobná doba 14 dni pričom o skúšobnej dobe v zmluve mie je uvedené nič a tým pádom ako som sa Dočítala na nete je to bezpredmetne. Teraz neviem ako mám tuto zmluvu ukončiť najrozumnejšie mi príde dohodou aj keď neviem či to bude účinne. Za vašu pomoc vopred ďakujem
V zmluve nie je info o skúšobnej dobe, pretože príkazná zmluva sa neriadi Zákonníkom práce alebo Občianskym zákonníkom. Nemá žiadne špecifiká ako má pracovná zmluva. Normálne choď za šéfom a porozprávaj sa s nám. Netreba sa báť, sú na to zvyknutý v call centrách, že ľudia po pár dňoch odídu.
@klarissa25 príkazná zmluva nemá skúšobnú dobu
@ivkazba ďakujem veľmi pekne 🥰
@adriana2109 v skúšobnej dobe môžeš ukončiť bez udania dôvodu