Ako to funguje s vybavením pasu do 24 hodín v Senici?

anet13
1. sep 2014

dobry den mamicky....chcela by som sa informovat,ci niektora nema skusenost ako to funguje v Senici z vybavenim pasu do 24hodin??da sa to??Moja malinka ma este platny pas do decembra 2014,ale akosik ma znama informovala,ze ked ideme do Turecka(uz tento piatok)musi byt pas platny aspon 6mesiacov.Takze neviem co mam urychlene spravit,kedze dnes je sviatok,zajtra nestrankovy den...Dakujem moc za kazdu radu 🙂

serpentino
1. sep 2014

@anet13 Ahoj,na tvojom mieste by som hned rano zavolala do Bratislavy na turecku ambasadu a potom na ministerstvo zahranicnych veci a opytaj sa tam,len tam ti daju odpovede na tvoje otazky, nakolko niekde uvadzaju,ze po navrate z Turecka musi platit este 3 mesiace a inde,ze az 6 mesiacov..ked bude len 3 mesiace,tak malej vybavovat nemusis,ale ked az 6 tak anoja som to takto riesila,ked sme isli do Talianska lebo malemu koncil pas 6 dni po navrate,ale nastestie pre Taliansko to neplati,mohli sme sa vratit aj den pred skoncenim pasu...isla by si v stredu hned rano vybavit a na druhy den to mas vybavene,ked si to zaplatis

serpentino
2. sep 2014

@anet13 Ahoj,ako si dopadla?

anet13
autor
2. sep 2014

Ahojky..volali sme aj na Turecku ambasádu, aj na pasové oddelenie. Bohužiaľ musim ísť hned zajtra rano vybavit malej pas, ktorý sa dá že do 48 hodin, ale nevadi vpiatok hned rano že bude hotový, tak vpohodke stihame :0) Do Turecka musí byt pas platný aspoň 6mesiacov, takže tak.Nevadi no, ale som rada, že sme to zistili ešte teraz a nie na Tureckých hraniciach :0) Ďakujem :0)

serpentino
4. sep 2014

@anet13 No super,tak to v pohode stihate,tak si to tam uzite a prijemnu dovolenku 😉

anet13
autor
4. sep 2014

dakujeme 🙂 🙂 🙂