Chcem sa spytat, či nahodou nemate info o tom, ako to bude s pandemickou OčR počas zatvoru MŠ? Lebo som s dcérou na OčR už od apríla. Nasa MŠ bude od pondelka 3 tyzdne zavretá - mam nárok aj počas tohto obdobia na pandemicku OČR?
Ale má nárok prečítaj si stránku sociálnej poisťovne a už bolo tu o Tom niekoľko diskusii .
@katulienkax ja čo som čítala, tak kým je škôlka cez prázdniny otvorená, tak je nárok na očerku, ale keď škôlku zatvoria napr. na 3 týždne, lebo zamestnanci čerpajú dovolenku, tak nemá nárok na očerku, lebo je zavretá kvôli prázdninám.
je to v novele zákona od 4.6.
Celé prázdniny máš nárok na očr, či je škôlka zavretá, nie je škôlka zavretá, z akého dôvodu je zavretá...už to pochopte.
Prosím o pomoc čo sa týka pandemickej očerke
Viete mi poradiť? Dnes som poslala toto tlačivo stačí to ? Alebo ešte niečo treba poslať? Už som ju poberala apríl máj.teraz posielam za August ale som s toho magor keďže v článkoch na nete píšu o tom že v tom vyhlásený ma majú byt aj údaje o škôlke ale tu sú nikde neni plus tu neni písané od kedy do kedy som očer neviete mi poradiť či treba ešte niečo poslať? Toto je to tlačivo
Hore máš písaný mesiac očr napr. 08/2020
@princess_maryam
Stačí poslať toto ak si už na očr pandemickej bola.
Keď je škôlka zatvorená kvôli prázdninám, tak by si nemala mať nárok na OČRku.