Ako to bude s OČR počas jarných prázdnin?

monnikka
7. feb 2021

Prosím Vás, viete mi niekto poradiť, či bude pandemicka OČR plátna aj cez jarné prázdniny? Alebo ten týždeň platiť nebude? Ďakujem

maminkasisa
7. feb 2021

Nie, nebude, ak skola je otvorena, nebude tiez....

lubiss
7. feb 2021

https://www.socpoist.sk/aktuality-pandemicke-os...
pokial je skola zatvorena zriadovatelom tak plati ocr aj pocas prazdnin pokial je otvorena neplati..toto bolo k vianocnym prazdninam sice ale zrejme sa nic nezmenilo

micurinka
10. feb 2021

@lubiss dostali sme info zo škôlky, že počas prázdnin (od 15.2. ) sa OCR vyplácat nebude, napriek tomu že je teraz zavretá. Na sociálku sa nemôžem dovolať, takže mi to stále nie je jasné..

lubiss
10. feb 2021

@micurinka ja som sa tam dovolala pred vianocami a tak mi povedali ze pokial zriadovatel neda ze skola je zatvorena do terminu prazdnin ale tenstav zostava bez zmeny - ako napriklad u nas v meste vysla nova vyhlaska z ruvz ze skoly od 8.2 zostavaju distancne a nedali tam do kedy tak by to malo platit aj cez prazniny..aj sviatky napriklad mne jesenne prazdniny preplatili..vianocne som si sama ukoncila a cerpala dovolenku koli financiam..bavilasom sa s kolegynou a ta povedala to iste...neviem jako je to s tymi skolkami tam furt spekluju a inac co je ako so zakladkami raz otvorene zas zatvorene cize neviem

zuzaan
10. feb 2021

@monnikka pre škôlky platí očr, pre školy ak boli pred prázdninami zatvorené platí tiež očr, ak boli školy otvorené, očr neplatí

momikpd
11. feb 2021

ja som sa dovolala, aj mi pisali na žiadosť, že to bude ako cez Vianoce..keď je škola zavretá pred prázdninami, platí OČR aj cez prázdniny..má to platiť na všetky prázdniny do 30.06.

monnikka
autor
11. feb 2021

Ďakujem dievčatá za odpoveď.