Prosím Vás, viete mi niekto poradiť, či bude pandemicka OČR plátna aj cez jarné prázdniny? Alebo ten týždeň platiť nebude? Ďakujem
https://www.socpoist.sk/aktuality-pandemicke-os...
pokial je skola zatvorena zriadovatelom tak plati ocr aj pocas prazdnin pokial je otvorena neplati..toto bolo k vianocnym prazdninam sice ale zrejme sa nic nezmenilo
@micurinka ja som sa tam dovolala pred vianocami a tak mi povedali ze pokial zriadovatel neda ze skola je zatvorena do terminu prazdnin ale tenstav zostava bez zmeny - ako napriklad u nas v meste vysla nova vyhlaska z ruvz ze skoly od 8.2 zostavaju distancne a nedali tam do kedy tak by to malo platit aj cez prazniny..aj sviatky napriklad mne jesenne prazdniny preplatili..vianocne som si sama ukoncila a cerpala dovolenku koli financiam..bavilasom sa s kolegynou a ta povedala to iste...neviem jako je to s tymi skolkami tam furt spekluju a inac co je ako so zakladkami raz otvorene zas zatvorene cize neviem
ja som sa dovolala, aj mi pisali na žiadosť, že to bude ako cez Vianoce..keď je škola zavretá pred prázdninami, platí OČR aj cez prázdniny..má to platiť na všetky prázdniny do 30.06.
Ďakujem dievčatá za odpoveď.
Nie, nebude, ak skola je otvorena, nebude tiez....