Ako sa skontaktovať s Grupama?

kristy303370
5. feb 2020

Ahojte viem že to tu nepatrí ale nevedela som kde sa mám spýtať , mám poistenie na auto v grupama prišla mi biela a zelena karta no sek nedošiel žiadny a nemôžem sa s nimi skontaktovať má niekto s nimi skúsenosti ???

korunka1
5. feb 2020

Podľa mňa došiel, ale už davnejsie. Su povinny tusím 6 tyzdnov vopred informovať koľko budes platit na dalsi rok , prip. si mala moznost zmluvu vypovedat. Teraz niekedy budes mat zaciatok platnosti asi. Hľadaj doma a neverím, ze nemajú telefony, maily

ankaevka
5. feb 2020

https://www.groupama.sk/sk/kontakty/call_centru...
Skusala si call centrum? V pracovne dni od 8 do 17 by si sa mala dovolat..ale tiez si myslim, ze uz ti to malo dojst skor alebo spolu s kartami

kotulicek
8. feb 2020

@kristy303370 ahoj ja mám grupamu. Platím každého pllol roka za auto. Prvý krát mi dala.sek do ruky už vypísaný stačilo zaplatiť a zapol roka už.len upozorňujúca sms že meškám s platbou takže ak mas starý sek skús sneho pozrieť kludaje ak nie neviem či sa dovolať trvá im to strašne dlho kým sa ozvú ...ale na.tvoj email ti muselo niečo prísť pozri tam ... Mne už len mailom aj bielu aj zelenú kartu a potom si to musím vytlačiť

vierkainka
8. feb 2020

Ja mam u nich poistený úver.. A keď potrebujem komunikovať, je to des.. Prepájanie je nekonečne,no jedine cez call centrum sa dá s nimi skontaktovať.